ESHOP ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Streching Pilates Reformer

Streching Pilates Reformer
Streching Pilates Reformer
Streching Pilates Reformer
Streching Pilates Reformer
Νέο
Streching Pilates Reformer
Streching Pilates Reformer
Streching Pilates Reformer
Streching Pilates Reformer
Ετικέτες: Ανακλινόμενο
Streching Pilates Reformer

ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΟ REFORMER PILATES

 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ
 ΑΠΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ 8 ΡΟΔΕΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ
 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟ
 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ JUMPBOARD, BOX

ΠΛΑΙΣΙΟ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ INOX ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΑ ΒΑΜΜΕΝΟ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΕ 6  ΠΕΛΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ

 ΥΨΟΣ 25 cm
 ΠΛΑΤΟΣ 60 cm
 ΜΗΚΟΣ 230 cm
 ΒΑΡΟΣ 50 kg

ΤΟ STRETCHING REFORMER ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΥ REFORMER ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΛΙΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΙΔΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗΣ ΑΝΑΚΛΙΣΗΣ.

ΛΑΒΕΣ

Δύο λαβές σε μία, πλενόμενες. Μειώστε τις ρυθμίσεις σχοινιού και κερδίστε χρόνο στο μάθημα σας!

Οι διπλές λαβές προσφέρουν δύο λάβες σε μία, την εσωτερική μικρή λαβή για τα χέρια, και την εξωτερική μεγάλη λαβή για τα πόδια. Ο εσωτερικός πολυεστερικός ιμάντας εγγυάται την αντοχή και το αφρώδες εσωτερικό υλικό σε συνδυασμό με την σουέτ πλενόμενη εξωτερική επένδυση την άνεση και την εργονομία στο κράτημα.

ΕΛΑΤΗΡΙΑ

Η σταθερή βάση των τριών κλιμακωτών επιπέδων στερέωσης των ελατηρίων σε συνδυασμό με τα πέντε ελατήρια όμοιας αντίστασης σας δίνει την δυνατότητα να έχετε πάνω από 45 επιλογές ως προς την δύναμη της αντίστασης που θέλετε, και η μικροκλίμακα αυτού του συστήματος σας δίνει την δυνατότητα της καλύτερης στόχευσης της αντίστασης ως προς την αύξηση η την μείωση.

ΜΠΑΡΑ ΠΟΔΙΩΝ

Η εξωτερική μπάρα ποδιών πλάτους 65cm προσφέρει την πιο γρήγορη και ασφαλέστερη αλλαγή σε πέντε θέσεις στις 135,105,90,75, ή 45 μοίρες, η οποία κλειδώνει και από τις δύο πλευρές. Επίσης τα δύο περιστρεφόμενα ροδάκια στην εξωτερική, μπροστινή πλευρά της μπάρας, σε συνδυασμό με τα σταθερά ροδάκια στο ξύλινο πάτημα, δίνει την δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης στην όρθια θέση.

ΩΜΟΣΤΑΤΗΡΕΣ

Ανατομικά στηρίγματα ώμων, τα οποία σας προσφέρουν την στήριξη, την άνεση και την σταθερότητα που χρειάζεστε για την άσκηση σας.

ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΡΕΣ ΣΧΟΙΝΙΩΝ

Ρυθμιζόμενοι ορθοστατήρες κατά ύψος ώστε να μπορείτε να αλλάξετε την γωνία ανάλογα με την άσκηση που κάνετε και με εύκολη προσαρμογή του μήκος των σκοινιών.

ΜΑΞΙΛΑΡΙ

Ρυθμιζόμενο μαξιλάρι υποστήριξης κεφαλιού 3 θέσεων

ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ / ΤΡΑΙΝΑΚΙ

Η κινούμενη πλατφόρμα (τραινάκι) διαστάσεων 59cm X 95cm κατασκευασμένη από μεγάλης αντοχής υλικά επιτρέπει να κάνετε τις προβλεπόμενες ασκήσεις ξαπλωμένος, γονατιστός, καθιστός η όρθιος με μεγάλη άνεση σε χρήστες έως 150 kgr. Οι 4 κάθετοι τροχοί σε συνεργασία με τους 4  πλάγιους τροχούς προσφέρουν μια ομαλή και αθόρυβη κύλιση. Το αφρώδες πυκνό υπόστρωμα της πλατφόρμας προσφέρει άνεση στις ασκήσεις και η επένδυση από δερματίνη υψηλής αντοχής με αντιμυκητιακή και αντιβακτηριδιακή προστασία διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων Επίσης με την χρήση του φρένου μπορείτε να ρυθμίζετε την απόσταση της κινούμενης πλατφόρμας από την foot bar. Τέλος το τραινάκι είναι ασφαλισμένο στο πλαίσιο ώστε να σηκώνεται με ασφάλεια και χωρίς να χρειάζεται να αφαιρείται από το πλαίσιο.


H “Pilates Organa” εγγυάται ότι όλα τα νέα όργανα είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα στην εργασία και τα υλικά. Αυτή η εγγύηση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου της αρχικής αγοράς. Υποχρεούται δε στην επισκευή ή αντικατάσταση  τμημάτων σύμφωνα με τους όρους αυτής της εγγύησης.

Αυτή η εγγύηση ισχύει για τα όργανα:

  • Ενώ τα όργανα   παραμένουν στην κατοχή του αρχικού αγοραστή  το οποίο αποδεικνύεται με την απόδειξη αγοράς.
  • Αν οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως απαιτείται από την εταιρεία.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο εξοπλισμός χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από εκείνον που προορίζεται.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο κάτοχος δεν ακολούθησε τη συντήρηση και τις οδηγίες χρήσης.
  • Εάν ο εξοπλισμός έχει υποστεί κακή χρήση, κατάχρηση ή κάθε τροποποίηση  η οποία δεν έχει εγκριθεί από την Εταιρεία.

Τα όργανα τα οποία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στην “Pilates Organa” την χρονική διάρκεια της εγγύησης την ορίζει το υλικό κατασκευής του συγκεκριμένου εξαρτήματος του οργάνου και πιο συγκεκριμένα έχει ως εξής 

Εγγύηση απεριόριστης διάρκειας ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από (ΙΝΟΧ) ανοξείδωτο 304- 304L μέταλλο. 

Εγγύηση  δεκαπέντε ετών (15) για τα εξαρτήματα  οποία είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. 

Εγγύηση  πέντε ετών (5) για τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ξύλο η αλουμίνιο. 

Εγγύηση δύο ετών  (2) για τα ελατήρια.

Εγγύηση  ενός έτους (1) για τις ταπετσαρίες, ιμάντες, σχοινιά,  και ρόδες.


  • Stock: In Stock
4482 Προβολές
1,240.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,000.00€
3DM Reformer 3DM Reformer
Μεταφερόμενο
Η Pilates for All καινοτομεί ξανά σχεδιάζοντας το νέο οικιακό πτυσσόμενο Pilates Reformer.Το μοναδικό Home Reformer στην Ελληνική αγορά κατασκευασμένο..
682.00€
Χωρίς ΦΠΑ:550.00€
Pilates EL Reformer Pilates EL Reformer
Fully Equiped
Η Pilates Organa παρουσιάζει το νέο reformer το EL REFORMER σχεδιασμένο να είναι εύχρηστο και με πολλές ρυθμισεις για να την καλύτερη προσαρμογή στον ..
2,232.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,800.00€
Pilates Pop Reformer Pilates Pop Reformer
Classic Experience
Το Pilates Pop Reformer παρέχει μια παραδοσιακή εμπειρία Pilates, σύγχρονη χειροτεχνία, εξυπηρέτηση πελατών και έγκαιρη παράδοση. Είναι ένα κρεβάτι Pi..
1,178.00€
Χωρίς ΦΠΑ:950.00€
Το Pop Custom Cadillac Reformer είναι ένα κρεβάτι Pilates ιδανικό για όλους τους επαγγελματικούς χώρους:  Γυμναστήρια, Studio Pilates, Φυσιοθεραπ..
3,472.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,800.00€
Pilates Pop Custom Reformer Pilates Pop Custom Reformer
Classic Experience
Το Pop Custom Reformer είναι ένα κρεβάτι Pilates ιδανικό για όλους τους επαγγελματικούς χώρους:  Γυμναστήρια, Studio Pilates, Φυσιοθεραπευτές..
1,488.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,200.00€