ESHOP ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Streching Pilates Reformer

Streching Pilates Reformer
Streching Pilates Reformer
Streching Pilates Reformer
Streching Pilates Reformer
Νέο
Streching Pilates Reformer
Streching Pilates Reformer
Streching Pilates Reformer
Streching Pilates Reformer
Ετικέτες: Ανακλινόμενο
Streching Pilates Reformer

ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΟ REFORMER PILATES

 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ
 ΑΠΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ 8 ΡΟΔΕΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ
 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟ
 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ JUMPBOARD, BOX

ΠΛΑΙΣΙΟ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ INOX ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΑ ΒΑΜΜΕΝΟ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΕ 6  ΠΕΛΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ

 ΥΨΟΣ 25 cm
 ΠΛΑΤΟΣ 60 cm
 ΜΗΚΟΣ 230 cm
 ΒΑΡΟΣ 50 kg

ΤΟ STRETCHING REFORMER ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΥ REFORMER ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΛΙΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΙΔΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗΣ ΑΝΑΚΛΙΣΗΣ.

ΛΑΒΕΣ

Δύο λαβές σε μία, πλενόμενες. Μειώστε τις ρυθμίσεις σχοινιού και κερδίστε χρόνο στο μάθημα σας!

Οι διπλές λαβές προσφέρουν δύο λάβες σε μία, την εσωτερική μικρή λαβή για τα χέρια, και την εξωτερική μεγάλη λαβή για τα πόδια. Ο εσωτερικός πολυεστερικός ιμάντας εγγυάται την αντοχή και το αφρώδες εσωτερικό υλικό σε συνδυασμό με την σουέτ πλενόμενη εξωτερική επένδυση την άνεση και την εργονομία στο κράτημα.

ΕΛΑΤΗΡΙΑ

Η σταθερή βάση των τριών κλιμακωτών επιπέδων στερέωσης των ελατηρίων σε συνδυασμό με τα πέντε ελατήρια όμοιας αντίστασης σας δίνει την δυνατότητα να έχετε πάνω από 45 επιλογές ως προς την δύναμη της αντίστασης που θέλετε, και η μικροκλίμακα αυτού του συστήματος σας δίνει την δυνατότητα της καλύτερης στόχευσης της αντίστασης ως προς την αύξηση η την μείωση.

ΜΠΑΡΑ ΠΟΔΙΩΝ

Η εξωτερική μπάρα ποδιών πλάτους 65cm προσφέρει την πιο γρήγορη και ασφαλέστερη αλλαγή σε πέντε θέσεις στις 135,105,90,75, ή 45 μοίρες, η οποία κλειδώνει και από τις δύο πλευρές. Επίσης τα δύο περιστρεφόμενα ροδάκια στην εξωτερική, μπροστινή πλευρά της μπάρας, σε συνδυασμό με τα σταθερά ροδάκια στο ξύλινο πάτημα, δίνει την δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης στην όρθια θέση.

ΩΜΟΣΤΑΤΗΡΕΣ

Ανατομικά στηρίγματα ώμων, τα οποία σας προσφέρουν την στήριξη, την άνεση και την σταθερότητα που χρειάζεστε για την άσκηση σας.

ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΡΕΣ ΣΧΟΙΝΙΩΝ

Ρυθμιζόμενοι ορθοστατήρες κατά ύψος ώστε να μπορείτε να αλλάξετε την γωνία ανάλογα με την άσκηση που κάνετε και με εύκολη προσαρμογή του μήκος των σκοινιών.

ΜΑΞΙΛΑΡΙ

Ρυθμιζόμενο μαξιλάρι υποστήριξης κεφαλιού 3 θέσεων

ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ / ΤΡΑΙΝΑΚΙ

Η κινούμενη πλατφόρμα (τραινάκι) διαστάσεων 59cm X 95cm κατασκευασμένη από μεγάλης αντοχής υλικά επιτρέπει να κάνετε τις προβλεπόμενες ασκήσεις ξαπλωμένος, γονατιστός, καθιστός η όρθιος με μεγάλη άνεση σε χρήστες έως 150 kgr. Οι 4 κάθετοι τροχοί σε συνεργασία με τους 4  πλάγιους τροχούς προσφέρουν μια ομαλή και αθόρυβη κύλιση. Το αφρώδες πυκνό υπόστρωμα της πλατφόρμας προσφέρει άνεση στις ασκήσεις και η επένδυση από δερματίνη υψηλής αντοχής με αντιμυκητιακή και αντιβακτηριδιακή προστασία διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων Επίσης με την χρήση του φρένου μπορείτε να ρυθμίζετε την απόσταση της κινούμενης πλατφόρμας από την foot bar. Τέλος το τραινάκι είναι ασφαλισμένο στο πλαίσιο ώστε να σηκώνεται με ασφάλεια και χωρίς να χρειάζεται να αφαιρείται από το πλαίσιο.


H “Pilates Organa” εγγυάται ότι όλα τα νέα όργανα είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα στην εργασία και τα υλικά. Αυτή η εγγύηση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου της αρχικής αγοράς. Υποχρεούται δε στην επισκευή ή αντικατάσταση  τμημάτων σύμφωνα με τους όρους αυτής της εγγύησης.

Αυτή η εγγύηση ισχύει για τα όργανα:

  • Ενώ τα όργανα   παραμένουν στην κατοχή του αρχικού αγοραστή  το οποίο αποδεικνύεται με την απόδειξη αγοράς.
  • Αν οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως απαιτείται από την εταιρεία.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο εξοπλισμός χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από εκείνον που προορίζεται.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο κάτοχος δεν ακολούθησε τη συντήρηση και τις οδηγίες χρήσης.
  • Εάν ο εξοπλισμός έχει υποστεί κακή χρήση, κατάχρηση ή κάθε τροποποίηση  η οποία δεν έχει εγκριθεί από την Εταιρεία.

Τα όργανα τα οποία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στην “Pilates Organa” την χρονική διάρκεια της εγγύησης την ορίζει το υλικό κατασκευής του συγκεκριμένου εξαρτήματος του οργάνου και πιο συγκεκριμένα έχει ως εξής 

Εγγύηση απεριόριστης διάρκειας ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από (ΙΝΟΧ) ανοξείδωτο 304- 304L μέταλλο. 

Εγγύηση  δεκαπέντε ετών (15) για τα εξαρτήματα  οποία είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. 

Εγγύηση  πέντε ετών (5) για τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ξύλο η αλουμίνιο. 

Εγγύηση δύο ετών  (2) για τα ελατήρια.

Εγγύηση  ενός έτους (1) για τις ταπετσαρίες, ιμάντες, σχοινιά,  και ρόδες.


  • Stock: In Stock
5296 Προβολές
1,240.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,000.00€

Ταπετσαρίες

Επιλέξτε χρώμα ταπετσαρίας
Ανθεκτική - Αντιμυκητιακή - Αντικαβακτηριδιακή
Pilates Pop Custom Reformer Pilates Pop Custom Reformer
Classic Experience
Το Pop Custom Reformer είναι ένα κρεβάτι Pilates ιδανικό για όλους τους επαγγελματικούς χώρους:  Γυμναστήρια, Studio Pilates, Φυσιοθεραπευτές..
1,488.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,200.00€
3D Reformer 40Kgr 3D Reformer 40Kgr
Space Saving
Pilates 3D Reformer. Εξοικονόμηση χώρου. Σταθερό, Δυνατό, ΣτοιβαρόΤο Pilates 3D Reformer είναι σχεδιασμένο ώστε  να εξοικονομεί χώρο και είναι το..
1,116.00€
Χωρίς ΦΠΑ:900.00€
3DM Reformer 3DM Reformer
Μεταφερόμενο
Η Pilates for All καινοτομεί ξανά σχεδιάζοντας το νέο οικιακό πτυσσόμενο Pilates Reformer.Το μοναδικό Home Reformer στην Ελληνική αγορά κατασκευασμένο..
682.00€
Χωρίς ΦΠΑ:550.00€
Pilates Reformer Αναδιπλούμενο PFA30Kgr Pilates Reformer Αναδιπλούμενο PFA30Kgr
Νέο Space Saving
Pilates Reformer foldable - αναδιπλούμενο σχεδιασμένο για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Reformer σχεδιασμένο για εξοικονόμηση χώρου και τα..
930.00€
Χωρίς ΦΠΑ:750.00€
Pilates Reformer 2 GO Pilates Reformer 2 GO
Νέο Μεταφερόμενο
Το PFA REFORMER 2 GO αποτελεί ένα σχεδιασμένο Reformer Pilates ειδικά φτιαγμένο για επαγγελματική χρήση και συγκεκριμένα προορίζεται για τους Personal..
1,240.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,000.00€
Pilates Chairell ● Wunda Chair & Laderr Barell Pilates Chairell ● Wunda Chair & Laderr Barell
Νέο Space Saving
Η Pilates For All με υπερηφάνεια παρουσιάζει την καινοτομία του οργάνου CHAIRELL, τον απόλυτο συνδυασμό της Wunda Chair και του Ladder Barrel σε ένα μ..
1,612.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,300.00€
Wunda Chair σημαίνει «καρέκλα θαύμα» και είναι ιδανική επιλογή για στούντιο και γυμναστήρια. Είναι αγαπημένο όργανο σε ομαδικά μαθήματα προσφέροντας μ..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Η βάση της Wunda Chair είναι κατασκευασμένη από ξύλο θαλάσσης σημύδα, με ενιαίο σκελετό που την κάνει σταθερή και με αντοχή στις πιέσεις. Το πεντάλ το..
806.00€
Χωρίς ΦΠΑ:650.00€
Commercial Ladder Barrel..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Pop Ladder Barrel..
744.00€
Χωρίς ΦΠΑ:600.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
682.00€
Χωρίς ΦΠΑ:550.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
930.00€
Χωρίς ΦΠΑ:750.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
496.00€
Χωρίς ΦΠΑ:400.00€
Pilates Πτυσσόμενο Wall Tower Pilates Πτυσσόμενο Wall Tower
Νέο Tower
To Pilates Wall Tower η Pilates Wall Unit είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο όργανο και πιο ευεργετικό όργανο στην μέθοδο pilates το οποίο γυμνάζει όλο..
1,116.00€
Χωρίς ΦΠΑ:900.00€
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο
Νέο Space Saving
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο  Εξοικονόμηση χώρου για studios pilates, γυμναστήρια, σχολές yoga, pilates home studio με καινοτόμες λύσ..
1,984.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,600.00€