ESHOP ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Pilates Physio SL FT BAR Reformer | Clinical Pilates

Pilates Physio SL FT BAR Reformer | Clinical Pilates
Pilates Physio SL FT BAR Reformer | Clinical Pilates
Pilates Physio SL FT BAR Reformer | Clinical Pilates
Pilates Physio SL FT BAR Reformer | Clinical Pilates
Physio
Pilates Physio SL FT BAR Reformer | Clinical Pilates
Pilates Physio SL FT BAR Reformer | Clinical Pilates
Pilates Physio SL FT BAR Reformer | Clinical Pilates
Pilates Physio SL FT BAR Reformer | Clinical Pilates
Ετικέτες: Επαγγελματικό
Pilates Physio SL FT BAR Reformer | Clinical Pilates

Pilates Physio Clinical Reformer | ιδανικό για φυσικοθεραπευτές

Το Physio SL FT Bar (Sliding Footbar) Reformer, η πρόταση μας για το Clinical Pilates. Με μεγάλη δυνατότητα παραμετροποιήσης το Physio SL FT Bar Reformer συνδυάζει καινοτόμα συστήματα τη μπάρα ποδιών και στη βάση ελατηρίων. Αυτό σας επιτρέπει να εκγυμνάσετε ανθρώπους οποιουδήποτε ύψους και ικανοτήτων, συμπεριλαμβανομένου παιδιά. Ειναι ιδανικό για φυσικοθεραπευτές και για οποιοδήποτε ασχολείται με το Clinical Pilates.

Περιλαμβάνει JUMPBOARD, BOX, ΚΑΙ MINI TOWER

Πλαίσιο

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από Μελαμίνη σε ποικιλία χρωμάτων ή από Κ/Π θαλάσσης Σημμύδα η από MDF με εσωτερικά γωνιακά πόδια σίδερου βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή τα οποία σε συνδυασμό με τις εσωτερικές μεταλλικές ράγες το ενισχύουν απόλυτα και το αποτέλεσμα είναι ένα στιβαρό σταθερό άκαμπτο πλαίσιο χωρίς χαλαρώσεις στις ενώσεις και ενοχλητικούς θορύβους.

Οι εξωτερικές διαστάσεις είναι 
Ύψος: 40cm η 50cm η 60cm (ύψος κινούμενης πλατφόρμας από το πάτωμα)
Πλάτος: 75cm 
Μήκος: 250cm 

Ελατήρια

Η σταθερή βάση των τριών κλιμακωτών επιπέδων στερέωσης των ελατηρίων σε συνδυασμό με τα πέντε ελατήρια όμοιας αντίστασης σας δίνει την δυνατότητα να έχετε πάνω απο 45 επιλογές ως προς την δύναμη της αντίστασης που θέλετε, και η μικροκλίμακα αυτού του συστήματος σας δίνει την δυνατότητα της καλύτερης στόχευσης της αντίστασης ως προς την αύξηση η την μείωση.

Μπάρα Ποδιών

Μπάρα ποδιών 2 θέσεων με δυνατότητα μετακίνησης κατα μήκος όλου του reformer, με δυνατότητα επιλογής 16 θέσεων, ώστε να ανταποκρίνεται σε οποιεσδήποτε ανάγκες του ασκούμενου.

Λαβές

Δύο λαβές σε μία, πλενόμενες. Μειώστε τις ρυθμίσεις σχοινιού και κερδίστε χρόνο στο μάθημα σας!
Οι διπλές λαβές προσφέρουν δύο λάβες σε μία, την εσωτερική μικρή λαβή για τα χέρια, και την εξωτρική μεγάλη λαβή για τα πόδια. Ο εσωτερικός πολυεστερικός ιμάντας εγγυάται την αντοχή και το αφρώδες εσωτερικό υλικό σε συνδυασμό με την σουέτ πλενόμενη εξωτερική επένδυση την ανεση και την εργονομία στο κράτημα.

Μαξιλαρι

Ρυθμιζόμενο μαξιλαρι υποστήριξης κεφαλιού 3 θέσεων.

Ωμοστατήρες

Ανατομικά στηρίγματα ώμων, τα οποία σας προσφέρουν την στήριξη, την άνεση και την σταθερότητα που χρειάζεστε για την άσκηση σας.

Ορθοστατηρες Σχοινιών

Το αναβαθμισμένο σύστημα ρύθμισης των σχοινιών στο Physio Sliding Bar Reformer σας προσφέρει την δυνατότητα να τοποθετήσετε την βάση της τροχαλίας του σχοινιού στην καλύτερη θέση τόσο ως προς τον κάθετο άξονα όσο και ως προς τον οριζόντιο άξονα και έτσι να έχετε την βέλτιστη γωνία έλξης για τις ασκήσεις που εκτελούνται με τα σχοινιά. Αυτό είναι ένα απο τα χαρακτηριστικά του commercial reformer που το κάνει να είναι μία πολύ καλή επιλογή

Jumpboard

Το Jumpboard διευρύνει το ασκησιολόγιο στο Reformer σας. Εκτός από το ότι επιτρέπει cardio exersices η ορθοπεδική πλατφόρμα του επιτρέπει ασφαλή άλματα ως αναφορά τους γοφούς τα γόνατα και τους αστραγάλους. Το Jumpboard δίνει την δυνατότητα μιας βιομηχανικά ακριβής όρθιας θέσης ενώ ο ασκούμενος είναι ξαπλωμένος στο Reformer. Οι διαστάσεις του είναι πλάτος 45 εκ υψος 50 εκ.

MINI TOWER

Το αναβαθμισμένο σύστημα ρύθμισης των σχοινιών στο Physio Sliding Bar Reformer σας προσφέρει την δυνατότητα να τοποθετήσετε την βάση της τροχαλίας του σχοινιού στην καλύτερη θέση τόσο ως προς τον κάθετο άξονα όσο και ως προς τον οριζόντιο άξονα και έτσι να έχετε την βέλτιστη γωνία έλξης για τις ασκήσεις που εκτελούνται με τα σχοινιά.

H “Pilates Organa” εγγυάται ότι όλα τα νέα όργανα είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα στην εργασία και τα υλικά. Αυτή η εγγύηση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου της αρχικής αγοράς. Υποχρεούται δε στην επισκευή ή αντικατάσταση  τμημάτων σύμφωνα με τους όρους αυτής της εγγύησης.

Αυτή η εγγύηση ισχύει για τα όργανα:

  • Ενώ τα όργανα   παραμένουν στην κατοχή του αρχικού αγοραστή  το οποίο αποδεικνύεται με την απόδειξη αγοράς.
  • Αν οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως απαιτείται από την εταιρεία.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο εξοπλισμός χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από εκείνον που προορίζεται.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο κάτοχος δεν ακολούθησε τη συντήρηση και τις οδηγίες χρήσης.
  • Εάν ο εξοπλισμός έχει υποστεί κακή χρήση, κατάχρηση ή κάθε τροποποίηση  η οποία δεν έχει εγκριθεί από την Εταιρεία.

Τα όργανα τα οποία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στην “Pilates Organa” την χρονική διάρκεια της εγγύησης την ορίζει το υλικό κατασκευής του συγκεκριμένου εξαρτήματος του οργάνου και πιο συγκεκριμένα έχει ως εξής 

Εγγύηση απεριόριστης διάρκειας ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από (ΙΝΟΧ) ανοξείδωτο 304- 304L μέταλλο. 

Εγγύηση  δεκαπέντε ετών (15) για τα εξαρτήματα  οποία είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. 

Εγγύηση  πέντε ετών (5) για τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ξύλο η αλουμίνιο. 

Εγγύηση δύο ετών  (2) για τα ελατήρια.

Εγγύηση  ενός έτους (1) για τις ταπετσαρίες, ιμάντες, σχοινιά,  και ρόδες.


  • Stock: In Stock
4626 Προβολές
2,728.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,200.00€
Καινοτόμος σχεδιασμός. Απόδοση ποιότητας. Προσιτή τιμή

Μπάρα Ποδιών

Μπάρα ποδιών 2 θέσεων με δυνατότητα μετακίνησης κατά μήκος όλου του reformer, με δυνατότητα επιλογής 16 θέσεων, ώστε να ανταποκρίνεται σε οποιεσδήποτε ανάγκες του ασκούμενου.

Βάση Ελατηρίων

Η σταθερή βάση των τριών κλιμακωτών επιπέδων στερέωσης των ελατηρίων σε συνδυασμό με τα πέντε ελατήρια όμοιας αντίστασης σας δίνει την δυνατότητα να έχετε πάνω από 45 επιλογές ως προς την δύναμη της αντίστασης που θέλετε, και η μικροκλίμακα αυτού του συστήματος σας δίνει την δυνατότητα της καλύτερης στόχευσης της αντίστασης ως προς την αύξηση η την μείωση.

Ωμοστατήρες

Τα ανατομικά στηρίγματα των ώμων του reformer είναι σχεδιασμένα με ένα σύστημα ασφαλές και σταθερό τέτοιο ωστε μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν γρήγορα και εύκολα. Επιπλέον συνοδεύονται με δύο καλλύματα τα οποία καλύπτουν το κενό που δημιουργείτε όταν αφαιρείτε τους ωμοστατήρες και δίνει αυξηση της επιφάνειας της κινουμενης πλατφόρμας του reformer και σε συνδυασμό με το platform extender δημιουργεί μία mini mat επιφάνεια η οποία σας δίνει την δυνατότητα διεύρυνσης του ασκησιολογίου σας επάνω reformer.

Ταπετσαρίες

Επιλέξτε χρώμα ταπετσαρίας
Ανθεκτική - Αντιμυκητιακή - Αντικαβακτηριδιακή
Pilates Commercial Reformer Tower Pilates Commercial Reformer Tower
Tower
Pilates Commercial Reformer Tower.Κλασικός σχεδιασμός.Μεγάλη δυνατότητα ρυθμίσεων. Το Pilates Commercial Reformer είναι ένα κρεβάτι Pilates ..
3,100.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,500.00€
Pilates EL Reformer Pilates EL Reformer
Fully Equiped
Η Pilates Organa παρουσιάζει το νέο reformer το EL REFORMER σχεδιασμένο να είναι εύχρηστο και με πολλές ρυθμισεις για να την καλύτερη προσαρμογή στον ..
2,232.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,800.00€
Το Pop Custom Cadillac Reformer είναι ένα κρεβάτι Pilates ιδανικό για όλους τους επαγγελματικούς χώρους:  Γυμναστήρια, Studio Pilates, Φυσιοθεραπ..
3,472.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,800.00€
Το Pilates Trapeze Pop Reformer παρέχει μια παραδοσιακή εμπειρία Pilates, σύγχρονη χειροτεχνία, εξυπηρέτηση πελατών και έγκαιρη παράδοση. Είναι ένα κρ..
2,480.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,000.00€
Pilates Reformer Metal Curved Pilates Reformer Metal Curved
Νέο
Είστε επαγγελματίας στον χώρο της άσκησης και πιο συγκεκριμένα στην μέθοδο Pilates και αναζητάτε ένα εργονομικό, εξελιγμένο και ευέλικτο Reformer; ..
1,612.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,300.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
682.00€
Χωρίς ΦΠΑ:550.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
930.00€
Χωρίς ΦΠΑ:750.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
496.00€
Χωρίς ΦΠΑ:400.00€
Pilates Πτυσσόμενο Wall Tower Pilates Πτυσσόμενο Wall Tower
Νέο Tower
To Pilates Wall Tower η Pilates Wall Unit είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο όργανο και πιο ευεργετικό όργανο στην μέθοδο pilates το οποίο γυμνάζει όλο..
1,116.00€
Χωρίς ΦΠΑ:900.00€
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο
Νέο Space Saving
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο  Εξοικονόμηση χώρου για studios pilates, γυμναστήρια, σχολές yoga, pilates home studio με καινοτόμες λύσ..
1,984.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,600.00€
Wunda Chair σημαίνει «καρέκλα θαύμα» και είναι ιδανική επιλογή για στούντιο και γυμναστήρια. Είναι αγαπημένο όργανο σε ομαδικά μαθήματα προσφέροντας μ..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Η βάση της Wunda Chair είναι κατασκευασμένη από ξύλο θαλάσσης σημύδα, με ενιαίο σκελετό που την κάνει σταθερή και με αντοχή στις πιέσεις. Το πεντάλ το..
806.00€
Χωρίς ΦΠΑ:650.00€
Commercial Ladder Barrel..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Pop Ladder Barrel..
744.00€
Χωρίς ΦΠΑ:600.00€
Medium Pilates Box..
124.00€
Χωρίς ΦΠΑ:100.00€