ESHOP ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Pilates 3DM Reformer

Pilates 3DM Reformer
Pilates 3DM Reformer
Pilates 3DM Reformer
Pilates 3DM Reformer
Pilates 3DM Reformer
Μεταφερόμενο
Pilates 3DM Reformer
Pilates 3DM Reformer
Pilates 3DM Reformer
Pilates 3DM Reformer
Pilates 3DM Reformer
Pilates 3DM Reformer

οικιακό, πτυσσόμενο Pilates Reformer

Η Pilates for All καινοτομεί ξανά σχεδιάζοντας το νέο οικιακό πτυσσόμενο Pilates Reformer.

Το μοναδικό Home Reformer στην Ελληνική αγορά κατασκευασμένο και αυτό όπως όλα τα προϊόντα μας εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.
Στιβαρό, δυνατό, μεταφερόμενο, σχεδιασμένο για οικιακή χρήση με διαστάσεις 137cmX55cmx25cm όταν είναι κλειστό και 220cmX55x25cm όταν είναι ανοικτό, με επιλογή 2 θέσεων για την μπάρα ποδιών καθώς και ρύθμιση για το μαξιλάρι και με πολύ εύκολη ρύθμιση για το μήκος των σχοινιών.
Κινούμενη πλατφόρμα με απαλή κίνηση σε 4 ρόδες Teflon.
Ένα reformer ιδανικό για το σπίτι αλλά και για τους επαγγελματίες trainers που εργάζονται με επισκέψεις κατ ' οίκον.

Περιλαμβάνει Ομωστατήρες και Ορθοστάτες Σχοινιών

Πλαίσιο

Ενιαίο πλαίσιο κατασκευασμένο από σίδερο.

Διαστάσεις όταν είναι ανοιχτό

Υψος: 17cm
Πλάτος: 60cm 
Μήκος: 210cm 

Διαστάσεις όταν είναι κλειστό
Υψος: 17cm
Πλάτος: 55cm 
Μήκος: 110cm 
Βάρος: 20Kgr 


Λαβές

Δύο λαβές σε μία. Πλενόμενες. Μειώστε τις ρυθμίσεις σχοινιού και κερδίστε χρόνο στο μάθημα σας! Οι διπλές λαβές προσφέρουν  δύο λάβες σε μία, την εσωτερική μικρή λαβή  για τα χέρια, και την εξωτερική μεγάλη λαβή  για τα πόδια. Ο εσωτερικός πολυεστερικός ιμάντας εγγυάται την αντοχή και το αφρώδες εσωτερικό υλικό σε συνδυασμό με την σουέτ πλενόμενη εξωτερική επένδυση την άνεση και την εργονομία στο κράτημα.

Ελατηρια

4 ελατήρια όμοιας αντίστασης

Μπαρα Ποδιων

2 θέσεων

Oμωστατήρες

Ανατομικά στηρίγματα ώμων, τα οποία σας προσφέρουν την στήριξη, την άνεση και την σταθερότητα που χρειάζεστε για την άσκηση σας.

Ορθοστατηρες Σχοινιών

Σταθεροί ορθοστατήρες στο ενδεικνυόμενο ύψος με εύκολη προσαρμογή στο μήκος των σκοινιών.

Μαξιλαρι

Ρυθμιζόμενο μαξιλαρι υποστήριξης κεφαλιού 3 θέσεων

Κινούμενη Πλατφόρμα / Βαγόνι

Η κινούμενη πλατφόρμα (τραινάκι) διαστάσεων 85cm X 53cm κατασκευασμένη απο μεγάλης αντοχής υλικά επιτρέπει να κάνετε τις προβλεπόμενες ασκήσεις ξαπλωμένος, γονατιστός, καθιστός η όρθιος με μεγάλη άνεση σε χρήστες έως 100 kgr. Τέσσερις ρόδες από τεφλόν σε συνεργασία με το στρογγυλό προφίλ της ράγας προσφέρουν μια ομαλή και αθόρυβη κίνηση. Το αφρώδες πυκνό υπόστρωμα της πλατφόρμας προσφέρει ανεση στις ασκήσεις και η επένδυση απο δερματίνη υψηλής αντοχής με αντιμυκητιακή και αντιβακτηριδιακή προστασία διατίθεται σε ποικοιλία χρωμάτων.

Box

Το Box διευρύνει το ρεπερτόριο των ασκήσεων στο reformer σας δίνοντας σας την δυνατότητα πολλών ασκήσεων σε καθιστή ξαπλωμένη μπρούμητα ανάσκελα η πλάγια θέση. Παρέχει εξαιρετικές ασκήσεις ενδυνάμωσης για τους κοιλιακούς, η ασκήσεις πλευρικών διατάσεων, το ΒΟΧ προσφέρει επίσης μια πιο άνετη επιλογή για πολλές καθιστές ασκήσεις. Οι διαστάσεις του MEDIUM PILATES BOX είναι πλάτος 40 εκ., μήκος 57 εκ., υψος 30 εκ. και η αντοχή του είναι 150 κιλά. Το Τρίγωνο Μαξιλάρι PIlates σας δίνει την δυνατότητα να παρέχεται πλήρη υποστήριξη της πλάτης και κατά συνέπεια ελάχιστη φόρτιση της οσφυϊκής μοίρας και των κοιλιακών μυών κάτι που είναι απαραίτητο σε περιπτώσεις όπως είναι η εγκυμοσύνη ή τα μυοσκελετικά προβλήματα στην οσφυϊκή μοίρα. Οι διαστάσεις του είναι πλάτος 45 εκ., μήκος 45 εκ., ύψος 45 εκ.

H “Pilates Organa” εγγυάται ότι όλα τα νέα όργανα είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα στην εργασία και τα υλικά. Αυτή η εγγύηση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου της αρχικής αγοράς. Υποχρεούται δε στην επισκευή ή αντικατάσταση  τμημάτων σύμφωνα με τους όρους αυτής της εγγύησης.

Αυτή η εγγύηση ισχύει για τα όργανα:

  • Ενώ τα όργανα   παραμένουν στην κατοχή του αρχικού αγοραστή  το οποίο αποδεικνύεται με την απόδειξη αγοράς.
  • Αν οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως απαιτείται από την εταιρεία.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο εξοπλισμός χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από εκείνον που προορίζεται.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο κάτοχος δεν ακολούθησε τη συντήρηση και τις οδηγίες χρήσης.
  • Εάν ο εξοπλισμός έχει υποστεί κακή χρήση, κατάχρηση ή κάθε τροποποίηση  η οποία δεν έχει εγκριθεί από την Εταιρεία.

Τα όργανα τα οποία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στην “Pilates Organa” την χρονική διάρκεια της εγγύησης την ορίζει το υλικό κατασκευής του συγκεκριμένου εξαρτήματος του οργάνου και πιο συγκεκριμένα έχει ως εξής 

Εγγύηση απεριόριστης διάρκειας ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από (ΙΝΟΧ) ανοξείδωτο 304- 304L μέταλλο. 

Εγγύηση  δεκαπέντε ετών (15) για τα εξαρτήματα  οποία είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. 

Εγγύηση  πέντε ετών (5) για τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ξύλο η αλουμίνιο. 

Εγγύηση δύο ετών  (2) για τα ελατήρια.

Εγγύηση  ενός έτους (1) για τις ταπετσαρίες, ιμάντες, σχοινιά,  και ρόδες.


  • Stock: In Stock
38899 Προβολές
682.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 550.00€

Διαθέσιμες Επιλογές

ιδανικό pilates reformer για το σπίτι αλλά και για τους επαγγελματίες trainers που εργάζονται με επισκέψεις κατ ' οίκον.

Μπάρα ποδιών

Η μπάρα ποδιών
προσφέρει την πιο γρήγορη και ασφαλέστερη αλλαγή σε δύο θέσεις .

Βάση Ελατηρίων

Η σταθερή βάση των τριών κλιμακωτών επιπέδων στερέωσης των ελατηρίων σε συνδυασμό με τα τέσσερα ελατήρια όμοιας αντίστασης σας δίνει την δυνατότητα να έχετε πολλές επιλογές ως προς την δύναμη της αντίστασης που θέλετε, και η μικροκλίμακα αυτού του συστήματος σας δίνει την δυνατότητα της καλύτερης στόχευσης της αντίστασης ως προς την αύξηση η την μείωση.

Ταπετσαρίες

Επιλέξτε χρώμα ταπετσαρίας
Ανθεκτική - Αντιμυκητιακή - Αντικαβακτηριδιακή
3D Reformer 40Kgr 3D Reformer 40Kgr
Space Saving
Pilates 3D Reformer. Εξοικονόμηση χώρου. Σταθερό, Δυνατό, ΣτοιβαρόΤο Pilates 3D Reformer είναι σχεδιασμένο ώστε  να εξοικονομεί χώρο και είναι το..
1,116.00€
Χωρίς ΦΠΑ:900.00€
C.P. 50 High Pilates Reformer C.P. 50 High Pilates Reformer
Space Saving
Ανακλινόμενο Pilates Reformer Ιδανικό Reformer για εξοικονόμηση χώρου Κινούμενη πλατφόρμα με απαλή κίνηση σε 4 ρόδες πολυουρεθάνηςΠλ..
1,488.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,200.00€
Streching Pilates Reformer Streching Pilates Reformer
Νέο
ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΟ REFORMER PILATES  ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ  ΑΠΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ 8 ΡΟΔΕΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ  ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ JUMPBOARD, ..
1,240.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,000.00€
Pilates Reformer Αναδιπλούμενο PFA30Kgr Pilates Reformer Αναδιπλούμενο PFA30Kgr
Νέο Space Saving
Pilates Reformer foldable - αναδιπλούμενο σχεδιασμένο για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Reformer σχεδιασμένο για εξοικονόμηση χώρου και τα..
930.00€
Χωρίς ΦΠΑ:750.00€
Pilates Reformer 2 GO Pilates Reformer 2 GO
Νέο Μεταφερόμενο
Το PFA REFORMER 2 GO αποτελεί ένα σχεδιασμένο Reformer Pilates ειδικά φτιαγμένο για επαγγελματική χρήση και συγκεκριμένα προορίζεται για τους Personal..
1,240.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,000.00€
Pilates Chairell ● Wunda Chair & Ladder Barell Pilates Chairell ● Wunda Chair & Ladder Barell
Νέο Space Saving
Η Pilates For All με υπερηφάνεια παρουσιάζει την καινοτομία του οργάνου CHAIRELL, τον απόλυτο συνδυασμό της Wunda Chair και του Ladder Barrel σε ένα μ..
1,612.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,300.00€
Η καρέκλα Wunda από την Pilates For All είναι ένα πολυλειτουργικό μηχάνημα Pilates που μπορεί να προσαρμοστεί για να εργάζεται τις περισσότερες μυϊκές..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Η καρέκλα Wunda από την Pilates For All είναι ένα πολυλειτουργικό μηχάνημα Pilates που μπορεί να προσαρμοστεί για να εργάζεται τις περισσότερες μυϊκές..
806.00€
Χωρίς ΦΠΑ:650.00€
Το Ladder Barrel της Pilates For All αποτελεί ιδανική πρόκληση για τη σταθεροποίηση και ενδυνάμωση του πυρήνα, ιδανική για λάτρεις του Pilates όλω..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Το Pop Ladder Barrel της Pilates For All αποτελεί ιδανική πρόκληση για τη σταθεροποίηση και ενδυνάμωση του πυρήνα, ιδανική για λάτρεις του Pilates..
744.00€
Χωρίς ΦΠΑ:600.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
682.00€
Χωρίς ΦΠΑ:550.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
930.00€
Χωρίς ΦΠΑ:750.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
496.00€
Χωρίς ΦΠΑ:400.00€
Pilates Πτυσσόμενο Wall Tower Pilates Πτυσσόμενο Wall Tower
Νέο Tower
To Pilates Wall Tower η Pilates Wall Unit είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο όργανο και πιο ευεργετικό όργανο στην μέθοδο pilates το οποίο γυμνάζει όλο..
1,116.00€
Χωρίς ΦΠΑ:900.00€
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο
Νέο Space Saving
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο  Εξοικονόμηση χώρου για studios pilates, γυμναστήρια, σχολές yoga, pilates home studio με καινοτόμες λύσ..
1,984.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,600.00€