Easy Line wunda chair

ARTaction Pilates Easy Line Combo Chair

ARTaction Pilates Easy Line Combo Chair

ARTaction Pilates Easy Line Wunda Chair

ARTaction Pilates Easy Line Wunda Chair

Η Wunda Chair easy line είναι ένα μικρό και κομψό όργανο που θυμίζει καρέκλα και δουλεύει με ποικίλους τρόπους όλο το σώμα.

Στην ARTaction Wunda Chair Easy Line η βάση της είναι κατασκευασμένη από ξύλο θαλάσσης σημύδα, με ενιαίο σκελετό που την κάνει σταθερή και με αντοχή στις πιέσεις. Το πεντάλ του οργάνου είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα INOX καθώς και το CACTUS SYSTEM που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του οργάνου. Δύο ζευγάρια ελατήρια συνδέουν το σύστημα του πεντάλ με το CACTUS SYSTEM, το οποίο κάνει εύχρηστη και γρήγορη την αλλαγή τους για να αυξομειώσετε την αντίσταση κατά την διδασκαλία των ασκήσεων.
Το στάνταρ διασπώμενο πεντάλ (split pedal) σας δίνει την δυνατότητα να έχετε όλες τις εξελίξεις του οργάνου σε μια εκδοχή. Η διαφοροποίηση από την μια εκδοχή στην άλλη γίνεται με την προσαρμογή ενός πύρου, ικανού να κρατάει σταθερά το πεντάλ που πατάτε τα πέλματα σας.

Wundachair Combo Cactus
Wundachair Combo
Wundachair Combo
Wundachair Pedal
Wundachair Split

Οι δυο εξωτερικές υποδοχές που είναι προσαρμοσμένες στα πλαϊνά μέρη του οργάνου, είναι κατασκευασμένες από INOX όπως και τα μπαστούνια στήριξης που συνοδεύουν αυτό το εξάρτημα. Προσαρμόζονται τηλεσκοπικά και σταθεροποιούνται με μια απλή κίνηση.

Η επένδυση δερματίνης για το κάθισμα είναι αντιολισθητική και αντιμυκητιακή και μπορείτε να διαλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας μέσα από τον κατάλογο χρωμάτων που διαθέτουμε.

Artaction Pilates Wunda

Artaction Pilates Wunda

Artaction Pilates Wunda

Artaction Pilates Wunda

Artaction Pilates Wunda

Artaction Pilates Wunda

Οι ενδεικτικές ασκήσεις που αναφέρονται με την Wunda Chair, προϋποθέτουν την σωστή χρήση του οργάνου και την επαγγελματική εκπαίδευση του δασκάλου για σωστή καθοδήγηση.

Από τι αποτελείται

Είναι ένα όργανο που αποτελείται από ένα ξύλινο πλαίσιο, ένα κάθισμα, πεντάλ στο μπροστινό μέρος ενώ πίσω έχει την υποδοχή των ελατηρίων, όπου προσαρμόζεται η αντίσταση για τις ασκήσεις

Πως το χρησιμοποιώ

Wunda* Chair σημαίνει «καρέκλα θαύμα» και είναι ιδανική επιλογή για στούντιο και γυμναστήρια. Είναι αγαπημένο όργανο σε ομαδικά μαθήματα προσφέροντας μεγάλη ποικιλία ασκήσεων. Είναι σχεδιασμένη να ενισχύσει τις μυϊκές ομάδες των κοιλιακών και των ραχιαίων δίνοντας στήριξη στον κορμό και βοηθώντας στην ευθυτενή του στάση. Υπάρχουν ασκήσεις που μπορείτε να γυμνάσετε διασκεδαστικά τα χέρια και την πλάτη αφού σας ζητείτε να είστε ξαπλωμένοι, ανάσκελα, μπρούμυτα, όρθιοι ή εξολοκλήρου επάνω στο κάθισμα κάνοντας θαύματα! Η χρήση των αποσπώμενων λαβών γυμνάζει τα χέρια και την ισορροπία. Ο μαθητής σταδιακά δυναμώνει και μπορεί να κατακτήσει ένα υψηλό τεχνικό επίπεδο και να εκτελεί ασκήσεις απαιτητικές, δύσκολες, ακόμη και ακροβατικές.
(*wunder Γερμανικά, σημ. θαύμα)

Εγγυηση

H ARTaction PILATES εγγυάται ότι όλα τα νέα όργανα είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα στην εργασία και τα υλικά. Αυτή η εγγύηση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου της αρχικής αγοράς. Υποχρεούται δε στην επισκευή ή αντικατάσταση τμημάτων σύμφωνα με τους όρους αυτής της εγγύησης.

Αυτή η εγγύηση ισχύει για τα όργανα:
  • Ενώ τα όργανα παραμένουν στην κατοχή του αρχικού αγοραστή το οποίο αποδεικνύεται με την απόδειξη αγοράς.
  • Αν οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως απαιτείται από την εταιρεία.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο εξοπλισμός χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από εκείνον που προορίζεται.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο κάτοχος δεν ακολούθησε τη συντήρηση και τις οδηγίες χρήσης.
  • Εάν ο εξοπλισμός έχει υποστεί κακή χρήση, κατάχρηση ή κάθε τροποποίηση η οποία δεν έχει εγκριθεί από την Εταιρεία.

Εγγύηση απεριόριστης διάρκειας ζωής για τα τμήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από (ΙΝΟΧ) ανοξείδωτο 304-304L μέταλλο. Πέντε (5) έτη εγγύηση για τα τμήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από ξύλο. Δύο (2) έτη εγγύηση για τα τμήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Ένα (1) έτος εγγύηση για ιμάντες, σχοινιά ,ελατήρια και ρόδες. Η Εταιρεία, κατά την κρίση της, θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει κάποιο από αυτά τα μέρη, υπό την προϋπόθεση ότι τα εν λόγω τμήματα δυσλειτουργούν εξαιτίας ελαττώματος στην κατασκευή ή τα υλικά.

Τιμές

WUNDA CHAIR EASY LINE: 550€

COMBO CHAIR EASY LINE: 650€

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

Για πληροφοριες επικοινωνηστε στο 6945-441959 κο Πολιτη Λουκα.