Cadillac

Η Cadillac είναι το μεγαλύτερο όργανο της μεθόδου. Ένα πολυόργανο που μπορεί να γυμνάσει αποτελεσματικά όλα τα μέρη του σώματος.

pilates-cadilac

Παρουσίαση

Παρουσίαση

Η ARTaction Cadillac είναι το high light μέσα σε ένα στούντιο. Αν και είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος όργανο της μεθόδου, η καλλιτεχνική και κομψή εικόνα του προσθέτει κύρος στον επαγγελματικό σας χώρο.
Είναι ένα όργανο όπου η όψη του θυμίζει μονό κρεβάτι με ουρανό. Το ύψος του φτάνει τα 80 εκατοστά, ενώ το συνολικό ύψος υπολογίζοντας τους κάθετους ενσωματωμένους στύλους φτάνει στα 2 μέτρα.
Από τους οριζόντιους και κάθετους στύλους στερεώνονται ελατήρια διαφορετικών αντιστάσεων, ενώ έχει επιπλέον εξαρτήματα (push-thru bar, roll down bar, trapeze bar) τα οποία συνοδεύουν το όργανο.
H push-thru bar είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και στηριγμένη με τηλεσκοπικούς μηχανισμούς στους στύλους. Η ένωση της αυτή προσφέρει εύκολη και ακριβή μετακίνηση στην αλλαγή ύψους της.
Η roll down bar είναι κατασκευασμένη από ξύλο σημύδας ενώ η trapeze bar έχει επένδυση αντιολισθητική και τα ελατήρια είναι καλυμμένα με προστατευτικά.
Όλα τα ελατήρια που υπάρχουν επάνω στην Cadillac, 10 σε σύνολο, έχουν διακριτικό με έγχρωμη μπίλια για την διαφοροποίηση της αντίστασης τους και την εύκολη επιλογή από τον δάσκαλο.
Όλος ο σκελετός της ARTaction Cadillac είναι κατασκευασμένος αποκλειστικά από INOX υλικό που τον κάνει δυνατότερο και αξιόπιστο στις πιέσεις, διατηρώντας τον πάντα λαμπερό και γερό όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Η επένδυση δερματίνης για το στρώμα είναι αντιολισθητική και αντιμυκητιακή και μπορείτε να διαλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας μέσα από τον κατάλογο χρωμάτων που διαθέτουμε.

Από τι αποτελείται

Από τι αποτελείται

Είναι ένα όργανο που αποτελείται από ξύλινο πλαίσιο, καλυμμένο με στρώμα. Έχει οριζόντιους και κάθετους στύλους που πλαισιώνουν την κάσα και σε διαφορετικά σημεία υπάρχουν ενσωματωμένα τα εξαρτήματα του οργάνου (push thru bar, roll down bar, trapeze bar), όπου κάθε ένα έχει αντιπροσωπευτική ομάδα ασκήσεων.

Πως το χρησιμοποιώ

Πως το χρησιμοποιώ

Όποιο μέρος του σώματος και αν θέλετε να γυμνάσετε, έχοντας μια Cadillac τα έχετε όλα! Το όνομα αυτού του οργάνου καθρεφτίζει την υπεροχή του.
Ασκήσεις με την push-thru bar για την ενδυνάμωση της πλάτης και την καλύτερη στάση των ώμων είναι οι πρώτες σε επιλογή στο ασκησιολόγιο ενός μαθητή. Το καλύτερο όργανο ενδυνάμωσης της πλάτης με ασφάλεια ακόμη και για ανθρώπους που έχουν ευαισθησία στον αυχένα. Η χρήση της roll down bar βοηθάει το ασκησιολόγιο του mat να γίνεται πιο ενδιαφέρον και απαιτητικό στην τεχνική. Στην trapeze bar θα εξασκήσετε την ισορροπία σας και την ελαστικότητα. Ενώ η χρήση των ελατηρίων στα πόδια, θα σας δώσει την πολυτέλεια της άσκησης αλλά και της αποφόρτισης από την κούραση όλης της ημέρα που νιώθετε στην μέση και τα πόδια.

Οι ενδεικτικές ασκήσεις που αναφέρονται με την Cadillac/Reformer, προϋποθέτουν την σωστή χρήση του οργάνου και την επαγγελματική εκπαίδευση του δασκάλου για σωστή καθοδήγηση.

Πως το χρησιμοποιώ

Πως το χρησιμοποιώ

Όποιο μέρος του σώματος και αν θέλετε να γυμνάσετε, έχοντας μια Cadillac τα έχετε όλα! Το όνομα αυτού του οργάνου καθρεφτίζει την υπεροχή του.
. Ασκήσεις με την push-thru bar για την ενδυνάμωση της πλάτης και την καλύτερη στάση των ώμων είναι οι πρώτες σε επιλογή στο ασκησιολόγιο ενός μαθητή. Το καλύτερο όργανο ενδυνάμωσης της πλάτης με ασφάλεια ακόμη και για ανθρώπους που έχουν ευαισθησία στον αυχένα. Η χρήση της roll down bar βοηθάει το ασκησιολόγιο του mat να γίνεται πιο ενδιαφέρον και απαιτητικό στην τεχνική.
Στην trapeze bar θα εξασκήσετε την ισορροπία σας και την ελαστικότητα. Ενώ η χρήση των ελατηρίων στα πόδια, θα σας δώσει την πολυτέλεια της άσκησης αλλά και της αποφόρτισης από την κούραση όλης της ημέρα που νιώθετε στην μέση και τα πόδια.

Εγγυηση

Εγγυηση

H ARTaction PILATES εγγυάται ότι όλα τα νέα όργανα είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα στην εργασία και τα υλικά. Αυτή η εγγύηση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου της αρχικής αγοράς. Υποχρεούται δε στην επισκευή ή αντικατάσταση τμημάτων σύμφωνα με τους όρους αυτής της εγγύησης.

Αυτή η εγγύηση ισχύει για τα όργανα:
  • Ενώ τα όργανα παραμένουν στην κατοχή του αρχικού αγοραστή το οποίο αποδεικνύεται με την απόδειξη αγοράς.
  • Αν οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως απαιτείται από την εταιρεία.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο εξοπλισμός χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από εκείνον που προορίζεται.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο κάτοχος δεν ακολούθησε τη συντήρηση και τις οδηγίες χρήσης.
  • Εάν ο εξοπλισμός έχει υποστεί κακή χρήση, κατάχρηση ή κάθε τροποποίηση η οποία δεν έχει εγκριθεί από την Εταιρεία.

Εγγύηση απεριόριστης διάρκειας ζωής για τα τμήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από (ΙΝΟΧ) ανοξείδωτο 304-304L μέταλλο. Πέντε (5) έτη εγγύηση για τα τμήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από ξύλο. Δύο (2) έτη εγγύηση για τα τμήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Ένα (1) έτος εγγύηση για ιμάντες, σχοινιά ,ελατήρια και ρόδες. Η Εταιρεία, κατά την κρίση της, θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει κάποιο από αυτά τα μέρη, υπό την προϋπόθεση ότι τα εν λόγω τμήματα δυσλειτουργούν εξαιτίας ελαττώματος στην κατασκευή ή τα υλικά.

Τιμές

Τιμές

Πληροφορίες τηλ 6945-441959 κο Πολιτη Λουκα.