ESHOP ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Reformer Metal Curved

Reformer Metal Curved
Reformer Metal Curved
Reformer Metal Curved
Reformer Metal Curved
Νέο
Reformer Metal Curved
Reformer Metal Curved
Reformer Metal Curved
Reformer Metal Curved
Ετικέτες: Επαγγελματικό
Reformer Metal Curved

Είστε επαγγελματίας στον χώρο της άσκησης και πιο συγκεκριμένα στην μέθοδο Pilates και αναζητάτε ένα εργονομικό, εξελιγμένο και ευέλικτο Reformer;
Το PFA REFORMER METAL CURVED είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Σχεδιασμένο με έμφαση στην ανάπτυξη της μεθόδου Pilates και τον minimal, μοντέρνο σχεδιασμό του, αποτελεί ένα εργαλείο εξαιρετικής απόδοσης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Πλαίσιο

Το πλαίσιο κατασκευάζεται από βάσεις χάλυβα και ράγες αλουμινίου βαρέως τύπου, εξασφαλίζοντας αντοχή και σταθερότητα. Και τα δύο είναι ηλεκτροστατικά βαμμένα για προστασία από τη φθορά σε ποικιλία χρωματικών συνδυασμών.

Διαστάσεις Πλαισίου

 Ύψος: 45cm
 Πλάτος: 65cm 
 Μήκος: 240cm 


Κινούμενη Πλατφόρμα / Βαγόνι

Η κινούμενη πλατφόρμα (τραινάκι) με διαστάσεις μήκος 95cm και πλάτος 60cm είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας. Αυτό επιτρέπει την άνετη εκτέλεση των ασκήσεων σε διάφορες θέσεις όπως ξαπλωμένος, γονατιστός, καθιστός ή όρθιος, προσφέροντας μεγάλη άνεση σε χρήστες ύψους έως 200 εκατοστά και βάρους έως 150 κιλά. Οι οκτώ ρόδες από πολυουρεθάνη, σε συνδυασμό με το τετράγωνο προφίλ της ράγας, διασφαλίζουν ομαλή και αθόρυβη κίνηση, ενώ σταθεροποιούν την πλατφόρμα κατά μήκος του πλαισίου. Το αφρώδες πυκνό υπόστρωμα προσφέρει άνεση στη διάρκεια της άσκησης, ενώ η επένδυση από υψηλής ποιότητας δερματίνη, με αντιμυκητιακή και αντιβακτηριδιακή προστασία, είναι διαθέσιμη σε ποικιλία χρωμάτων.

ΜΠΑΡΑ ΠΟΔΙΩΝ - FOOT BAR

Η εσωτερική μπάρα ποδιών προσφέρει πέντε (5) θέσεις διπλού κλειδώματος για ποικιλία στις ασκήσεις σας

Ελατηρια

Πέντε (5) ελατήρια κλίμακας αντίστασης με τρία επίπεδα στερέωσης, επιτρέποντάς σας να προσαρμόζετε τη δυσκολία των ασκήσεων.

Μαξιλαρι

Το ρυθμιζόμενο μαξιλάρι υποστήριξης κεφαλιού παρέχει 3 θέσεις, εξασφαλίζοντας την άνεση σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Λαβές

Οι δύο λαβές σε μία, είναι πλενόμενες και προσφέρουν μεγάλη ευκολία στην προσαρμογή των ρυθμίσεων σχοινιού, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας! Οι εσωτερικές πολυεστερικές λαβές εξασφαλίζουν την αντοχή, ενώ το αφρώδες εσωτερικό υλικό, σε συνδυασμό με την πλενόμενη επένδυση από σουέτ, προσφέρουν άνεση και εργονομία στο κράτημα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: BOX + JUMBOARD 100€+ΦΠΑ

Box

Το Box διευρύνει το ρεπερτόριο των ασκήσεων στο Reformer, παρέχοντας εξαιρετικές ασκήσεις ενδυνάμωσης για τους κοιλιακούς, τις πλευρικές μυϊκές ομάδες και μια πιο άνετη επιλογή για πολλές καθιστές ασκήσεις. Οι διαστάσεις του MEDIUM PILATES BOX είναι: πλάτος 40 εκ., μήκος 57 εκ., ύψος 30 εκ. και μπορεί να αντέξει έως 150 κιλά. Το Τρίγωνο Μαξιλάρι Pilates προσφέρει πλήρη υποστήριξη της πλάτης, μειώνοντας τη φόρτιση της οσφυϊκής μοίρας και των κοιλιακών μυών. Οι διαστάσεις του είναι: πλάτος 45 εκ., μήκος 45 εκ., ύψος 45 εκ.

JUMPBOARD

Το Jumpboard διευρύνει το ασκησιολόγιο στο Reformer σας παρέχοντας cardio exercises και ασφαλή άλματα, ενώ διαθέτει ορθοπεδική πλατφόρμα για ασφαλή άλματα στους γοφούς, τα γόνατα και τους αστραγάλους. Οι διαστάσεις του είναι πλάτος 55 εκ., ύψος 50 εκ.

H “Pilates Organa” εγγυάται ότι όλα τα νέα όργανα είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα στην εργασία και τα υλικά. Αυτή η εγγύηση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου της αρχικής αγοράς. Υποχρεούται δε στην επισκευή ή αντικατάσταση  τμημάτων σύμφωνα με τους όρους αυτής της εγγύησης.

Αυτή η εγγύηση ισχύει για τα όργανα:

  • Ενώ τα όργανα   παραμένουν στην κατοχή του αρχικού αγοραστή  το οποίο αποδεικνύεται με την απόδειξη αγοράς.
  • Αν οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως απαιτείται από την εταιρεία.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο εξοπλισμός χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από εκείνον που προορίζεται.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο κάτοχος δεν ακολούθησε τη συντήρηση και τις οδηγίες χρήσης.
  • Εάν ο εξοπλισμός έχει υποστεί κακή χρήση, κατάχρηση ή κάθε τροποποίηση  η οποία δεν έχει εγκριθεί από την Εταιρεία.

Τα όργανα τα οποία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στην “Pilates Organa” την χρονική διάρκεια της εγγύησης την ορίζει το υλικό κατασκευής του συγκεκριμένου εξαρτήματος του οργάνου και πιο συγκεκριμένα έχει ως εξής 

Εγγύηση απεριόριστης διάρκειας ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από (ΙΝΟΧ) ανοξείδωτο 304- 304L μέταλλο. 

Εγγύηση  δεκαπέντε ετών (15) για τα εξαρτήματα  οποία είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. 

Εγγύηση  πέντε ετών (5) για τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ξύλο η αλουμίνιο. 

Εγγύηση δύο ετών  (2) για τα ελατήρια.

Εγγύηση  ενός έτους (1) για τις ταπετσαρίες, ιμάντες, σχοινιά,  και ρόδες.


  • Stock: In Stock
731 Προβολές
1,612.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,300.00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ταπετσαρίες

Επιλέξτε χρώμα ταπετσαρίας
Ανθεκτική - Αντιμυκητιακή - Αντικαβακτηριδιακή
Το Pilates Trapeze Pop Reformer παρέχει μια παραδοσιακή εμπειρία Pilates, σύγχρονη χειροτεχνία, εξυπηρέτηση πελατών και έγκαιρη παράδοση. Είναι ένα κρ..
2,480.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,000.00€
Physio SL FT BAR Reformer Physio SL FT BAR Reformer
Physio
Το Physio SL FT Bar (Sliding Footbar) Reformer, η πρόταση μας για το Clinical Pilates. Με μεγάλη δυνατότητα παραμετροποιήσης το Physio SL FT Bar Refor..
2,728.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,200.00€
Το Pop Custom Cadillac Reformer είναι ένα κρεβάτι Pilates ιδανικό για όλους τους επαγγελματικούς χώρους:  Γυμναστήρια, Studio Pilates, Φυσιοθεραπ..
3,472.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,800.00€
Pilates Commercial Reformer Tower Pilates Commercial Reformer Tower
Tower
Pilates Commercial Reformer Tower.Κλασικός σχεδιασμός.Μεγάλη δυνατότητα ρυθμίσεων. Το Pilates Commercial Reformer είναι ένα κρεβάτι Pilates ..
3,100.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,500.00€
C.P. 50 High Pilates Reformer C.P. 50 High Pilates Reformer
Space Saving
Ανακλινόμενο Pilates Reformer Ιδανικό Reformer για εξοικονόμηση χώρου Κινούμενη πλατφόρμα με απαλή κίνηση σε 4 ρόδες πολυουρεθάνηςΠλ..
1,488.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,200.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
682.00€
Χωρίς ΦΠΑ:550.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
930.00€
Χωρίς ΦΠΑ:750.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
496.00€
Χωρίς ΦΠΑ:400.00€
Pilates Πτυσσόμενο Wall Tower Pilates Πτυσσόμενο Wall Tower
Νέο Tower
To Pilates Wall Tower η Pilates Wall Unit είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο όργανο και πιο ευεργετικό όργανο στην μέθοδο pilates το οποίο γυμνάζει όλο..
1,116.00€
Χωρίς ΦΠΑ:900.00€
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο
Νέο Space Saving
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο  Εξοικονόμηση χώρου για studios pilates, γυμναστήρια, σχολές yoga, pilates home studio με καινοτόμες λύσ..
1,984.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,600.00€
Wunda Chair σημαίνει «καρέκλα θαύμα» και είναι ιδανική επιλογή για στούντιο και γυμναστήρια. Είναι αγαπημένο όργανο σε ομαδικά μαθήματα προσφέροντας μ..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Η βάση της Wunda Chair είναι κατασκευασμένη από ξύλο θαλάσσης σημύδα, με ενιαίο σκελετό που την κάνει σταθερή και με αντοχή στις πιέσεις. Το πεντάλ το..
806.00€
Χωρίς ΦΠΑ:650.00€
Commercial Ladder Barrel..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Pop Ladder Barrel..
744.00€
Χωρίς ΦΠΑ:600.00€
Medium Pilates Box..
124.00€
Χωρίς ΦΠΑ:100.00€