ESHOP ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Pilates Reformer 2 GO

Pilates Reformer 2 GO
Pilates Reformer 2 GO
Νέο Μεταφερόμενο
Pilates Reformer 2 GO
Pilates Reformer 2 GO
Pilates Reformer 2 GO
Το PFA REFORMER 2 GO αποτελεί ένα σχεδιασμένο Reformer Pilates ειδικά φτιαγμένο για επαγγελματική χρήση και συγκεκριμένα προορίζεται για τους Personal Trainers που παρέχουν υπηρεσίες στον χώρο του πελάτη.
Το Reformer έχει σχεδιαστεί με τη δυνατότητα εύκολης αφαίρεσης των τμημάτων που ξεχωρίζουν, όπως τα στηρίγματα των ώμων και οι άξονες των σχοινιών, με σκοπό την ελαχιστοποίηση των διαστάσεών του, προκειμένου να μεταφέρεται εύκολα.
Παρά το εξαιρετικά μικρό του βάρος μόλις 23 κιλά, αυτό το Reformer έχει την αντοχή να υποστηρίξει άτομα μέχρι 150 κιλά και ύψος έως 205 cm, καθιστώντας εφικτή τη μεταφορά του από τους Personal Trainers.
Αντίθετα με το μικρό του βάρος, παρέχει απόλυτη σταθερότητα και αντοχή, όπως ένα σταθερό Reformer.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Πλαίσιο

Το αναδιπλούμενο πλαίσιο κατασκευάζεται από αλουμίνιο και είναι βαμμένο ηλεκτροστατικά.

Διαστάσεις Πλαισίου

Ανοιχτό
 Ύψος: 15cm
 Πλάτος: 65cm 
 Μήκος: 220cm 

Κλειστό
 Υψος: 25cm
 Πλάτος: 65cm 
 Μήκος: 105cm 
 Βάρος: 23Kgr 


Κινούμενη Πλατφόρμα / Βαγόνι

Η κινούμενη πλατφόρμα (τραινάκι) διαστάσεων 85cm X 55cm κατασκευάζεται από υλικά υψηλής αντοχής, επιτρέποντας την άνετη διεξαγωγή των προβλεπόμενων ασκήσεων σε διάφορες θέσεις, όπως ανάκλιση, γονατιστή ή όρθια, ακόμη και για χρήστες ύψους 200 εκατοστών και βάρους έως 150 κιλά. Οι οκτώ ρόδες από πολυουρεθάνη, σε συνδυασμό με το τετράγωνο προφίλ της ράγας, εξασφαλίζουν ομαλή και ήσυχη κίνηση, ενώ σταθεροποιούν την πλατφόρμα κατά μήκος του πλαισίου. Το αφρώδες πυκνό υπόστρωμα της πλατφόρμας προσφέρει άνεση στη διάρκεια των ασκήσεων, ενώ η επένδυση από δερματίνη υψηλής αντοχής, με αντιμυκητιακή και αντιβακτηριδιακή προστασία, είναι διαθέσιμη σε ποικιλία χρωμάτων.

ΜΠΑΡΑ ΠΟΔΙΩΝ -FOOT BAR

Εξωτερική μπάρα ποδιών πέντε (5) θέσεων διπλού κλειδώματος.

Ελατηρια

Πέντε (5) ελατήρια ίδιας αντίστασης με δύο επίπεδα στερέωσης.

Μαξιλαρι

Το ρυθμιζόμενο μαξιλάρι υποστήριξης κεφαλιού παρέχει 3 θέσεις.

Λαβές

Διπλές λαβές σε μία, πλενόμενες, επιτρέποντας την εύκολη προσαρμογή των ρυθμίσεων σχοινιού και εξοικονομώντας χρόνο κατά τη διάρκεια του μαθήματος! Οι διπλές λαβές προσφέρουν δύο λαβές σε μία: μία μικρή εσωτερική λαβή για τα χέρια και μία μεγαλύτερη εξωτερική λαβή για τα πόδια. Ο εσωτερικός πολυεστερικός ιμάντας εγγυάται την αντοχή, ενώ το αφρώδες εσωτερικό υλικό σε συνδυασμό με την πλενόμενη εξωτερική επένδυση από σουέτ προσφέρουν άνεση και εργονομία στο κράτημα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: BOX + JUMBOARD 100€+ΦΠΑ

Box

Το Box διευρύνει το ρεπερτόριο των ασκήσεων στο reformer σας δίνοντας σας την δυνατότητα πολλών ασκήσεων σε καθιστή ξαπλωμένη μπρούμητα ανάσκελα η πλάγια θέση. Παρέχει εξαιρετικές ασκήσεις ενδυνάμωσης για τους κοιλιακούς, η ασκήσεις πλευρικών διατάσεων, το ΒΟΧ προσφέρει επίσης μια πιο άνετη επιλογή για πολλές καθιστές ασκήσεις. Οι διαστάσεις του MEDIUM PILATES BOX είναι πλάτος 40 εκ., μήκος 57 εκ., υψος 30 εκ. και η αντοχή του είναι 150 κιλά. Το Τρίγωνο Μαξιλάρι PIlates σας δίνει την δυνατότητα να παρέχεται πλήρη υποστήριξη της πλάτης και κατά συνέπεια ελάχιστη φόρτιση της οσφυϊκής μοίρας και των κοιλιακών μυών κάτι που είναι απαραίτητο σε περιπτώσεις όπως είναι η εγκυμοσύνη ή τα μυοσκελετικά προβλήματα στην οσφυϊκή μοίρα. Οι διαστάσεις του είναι πλάτος 45 εκ., μήκος 45 εκ., ύψος 45 εκ.

JUMPBOARD

Το Jumpboard διευρύνει το ασκησιολόγιο στο Reformer σας. Εκτός από το ότι επιτρέπει cardio exersices η ορθοπεδική πλατφόρμα του επιτρέπει ασφαλή άλματα ως αναφορά τους γοφούς τα γόνατα και τους αστραγάλους . Το Jumpboard δίνει την δυνατότητα μιας βιομηχανικά ακριβής όρθιας θέσης ενώ ο ασκούμενος είναι ξαπλωμένος στο Reformer.Οι διαστάσεις του είναι πλάτος 55 cm υψος 50 cm.

H “Pilates Organa” εγγυάται ότι όλα τα νέα όργανα είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα στην εργασία και τα υλικά. Αυτή η εγγύηση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου της αρχικής αγοράς. Υποχρεούται δε στην επισκευή ή αντικατάσταση  τμημάτων σύμφωνα με τους όρους αυτής της εγγύησης.

Αυτή η εγγύηση ισχύει για τα όργανα:

  • Ενώ τα όργανα   παραμένουν στην κατοχή του αρχικού αγοραστή  το οποίο αποδεικνύεται με την απόδειξη αγοράς.
  • Αν οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως απαιτείται από την εταιρεία.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο εξοπλισμός χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από εκείνον που προορίζεται.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο κάτοχος δεν ακολούθησε τη συντήρηση και τις οδηγίες χρήσης.
  • Εάν ο εξοπλισμός έχει υποστεί κακή χρήση, κατάχρηση ή κάθε τροποποίηση  η οποία δεν έχει εγκριθεί από την Εταιρεία.

Τα όργανα τα οποία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στην “Pilates Organa” την χρονική διάρκεια της εγγύησης την ορίζει το υλικό κατασκευής του συγκεκριμένου εξαρτήματος του οργάνου και πιο συγκεκριμένα έχει ως εξής 

Εγγύηση απεριόριστης διάρκειας ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από (ΙΝΟΧ) ανοξείδωτο 304- 304L μέταλλο. 

Εγγύηση  δεκαπέντε ετών (15) για τα εξαρτήματα  οποία είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. 

Εγγύηση  πέντε ετών (5) για τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ξύλο η αλουμίνιο. 

Εγγύηση δύο ετών  (2) για τα ελατήρια.

Εγγύηση  ενός έτους (1) για τις ταπετσαρίες, ιμάντες, σχοινιά,  και ρόδες.


  • Stock: In Stock
1063 Προβολές
1,240.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,000.00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ταπετσαρίες

Επιλέξτε χρώμα ταπετσαρίας
Ανθεκτική - Αντιμυκητιακή - Αντικαβακτηριδιακή
Pilates Pop Custom Reformer Pilates Pop Custom Reformer
Classic Experience
Το Pop Custom Reformer είναι ένα κρεβάτι Pilates ιδανικό για όλους τους επαγγελματικούς χώρους:  Γυμναστήρια, Studio Pilates, Φυσιοθεραπευτές..
1,488.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,200.00€
3DM Reformer 3DM Reformer
Μεταφερόμενο
Η Pilates for All καινοτομεί ξανά σχεδιάζοντας το νέο οικιακό πτυσσόμενο Pilates Reformer.Το μοναδικό Home Reformer στην Ελληνική αγορά κατασκευασμένο..
682.00€
Χωρίς ΦΠΑ:550.00€
Pilates Pop Reformer Pilates Pop Reformer
Classic Experience
Το Pilates Pop Reformer παρέχει μια παραδοσιακή εμπειρία Pilates, σύγχρονη χειροτεχνία, εξυπηρέτηση πελατών και έγκαιρη παράδοση. Είναι ένα κρεβάτι Pi..
1,178.00€
Χωρίς ΦΠΑ:950.00€
Streching Pilates Reformer Streching Pilates Reformer
Νέο
ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΟ REFORMER PILATES  ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ  ΑΠΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ 8 ΡΟΔΕΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ  ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ JUMPBOARD, ..
1,240.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,000.00€
Pilates Reformer Αναδιπλούμενο PFA30Kgr Pilates Reformer Αναδιπλούμενο PFA30Kgr
Νέο Space Saving
Pilates Reformer foldable - αναδιπλούμενο σχεδιασμένο για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Reformer σχεδιασμένο για εξοικονόμηση χώρου και τα..
930.00€
Χωρίς ΦΠΑ:750.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
682.00€
Χωρίς ΦΠΑ:550.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
930.00€
Χωρίς ΦΠΑ:750.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
496.00€
Χωρίς ΦΠΑ:400.00€
Pilates Πτυσσόμενο Wall Tower Pilates Πτυσσόμενο Wall Tower
Νέο Tower
To Pilates Wall Tower η Pilates Wall Unit είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο όργανο και πιο ευεργετικό όργανο στην μέθοδο pilates το οποίο γυμνάζει όλο..
1,116.00€
Χωρίς ΦΠΑ:900.00€
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο
Νέο Space Saving
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο  Εξοικονόμηση χώρου για studios pilates, γυμναστήρια, σχολές yoga, pilates home studio με καινοτόμες λύσ..
1,984.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,600.00€
Wunda Chair σημαίνει «καρέκλα θαύμα» και είναι ιδανική επιλογή για στούντιο και γυμναστήρια. Είναι αγαπημένο όργανο σε ομαδικά μαθήματα προσφέροντας μ..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Η βάση της Wunda Chair είναι κατασκευασμένη από ξύλο θαλάσσης σημύδα, με ενιαίο σκελετό που την κάνει σταθερή και με αντοχή στις πιέσεις. Το πεντάλ το..
806.00€
Χωρίς ΦΠΑ:650.00€
Commercial Ladder Barrel..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Pop Ladder Barrel..
744.00€
Χωρίς ΦΠΑ:600.00€
Medium Pilates Box..
124.00€
Χωρίς ΦΠΑ:100.00€