ESHOP ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Pilates Trapeze Pop Reformer

Pilates Trapeze Pop Reformer
Pilates Trapeze Pop Reformer
Pilates Trapeze Pop Reformer
Pilates Trapeze Pop Reformer
Pilates Trapeze Pop Reformer
Pilates Trapeze Pop Reformer
Pilates Trapeze Pop Reformer
Pilates Trapeze Pop Reformer
Pilates Trapeze Pop Reformer
Pilates Trapeze Pop Reformer
Pilates Trapeze Pop Reformer
Pilates Trapeze Pop Reformer
Ετικέτες: Επαγγελματικό
Pilates Trapeze Pop Reformer
Το Pilates Trapeze Pop Reformer παρέχει μια παραδοσιακή εμπειρία Pilates, σύγχρονη χειροτεχνία, εξυπηρέτηση πελατών και έγκαιρη παράδοση. Είναι ένα κρεβάτι Pilates με δυνατότητα επιλογής πολλαπλών αποχρώσεων συμφωνα με τις αισθητικές ανάγκες του χώρου σας.  

Περιλαμβάνει PLATFORM EXTENDER, JUMPBOARD, ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΡΕΣ ΣΧΟΙΝΙΩΝ

Πλαίσιο

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από Μελαμίνη σε ποικοιλία χρωμάτων η απο Κ/Π θαλάσσης Σημμύδα η απο MDF βαμμένο σε ότι χρώμα θέλετε με εξωτερικά γωνιακά πόδια αλουμινίου βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή τα οποία σε συνδυασμό με τις εσωτερικές μεταλικές ράγες το ενισχύουν απόλυτα και το αποτέλεσμα είναι ένα στοιβαρό σταθερό ακαμπτο πλαίσιο χωρίς χαλαρώσεις στις ενώσεις και ενοχλητικούς θορύβους.

Οι εξωτερικές διαστάσεις είναι 
Ύψος: 40cm η 50cm η 60cm (υψος κινουμενης πλατφόρμας απο το πάτωμα)
Πλάτος: 75cm 
Μήκος: 250cm 

Roll Down Bar

Η Roll-Down Bar είναι μία ξύλινη στρογγυλή μπάρα με διάμετρο 3,5 εκ και μήκος 58 εκ η 75 εκ, η οποία σε συνδυασμό με την κατηγορία των μαλακών ελάτηρίων ( μπλε και κίτρινα) εξυπηρετεί ένα μεγάλο πλήθος ασκήσεων για την πλάτη τους κοιλιακούς, τα χέρια ακόμα και τα πόδια. Η Roll-Down bar μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Cadillac / Trapeze Table το Wall Unit (περιλαμβάνεται και στα δύο) η με το Reformer.

Λαβές

Δύο λαβές σε μία, πλενόμενες. Μειώστε τις ρυθμίσεις σχοινιού και κερδίστε χρόνο στο μάθημα σας!
Οι διπλές λαβές προσφέρουν δύο λάβες σε μία, την εσωτερική μικρή λαβή για τα χέρια, και την εξωτρική μεγάλη λαβή για τα πόδια. Ο εσωτερικός πολυεστερικός ιμάντας εγγυάται την αντοχή και το αφρώδες εσωτερικό υλικό σε συνδυασμό με την σουέτ πλενόμενη εξωτερική επένδυση την ανεση και την εργονομία στο κράτημα.

Platform Extender

Το Platform Extender για το Trapeze Pop Reformer παρέχει μια επιπλέον επιφάνεια με επένδυση για γονατιστές, καθιστές ή όρθιες ασκήσεις στο Reformer.
Επεκτείνει το εξωτερικό ξύλινο σταθερό πάτημα του reformer για το split ασκησιολόγιο, τοποθετείτε επάνω στην κινούμενη πλατφόρμα και λειτουργεί ως αναβαθμίδα για τις οκλαδόν ασκήσεις επάνω στην κινούμενη πλατφόρμα με τα σχοινιά του διευκολύνοντας την εργονομία της θέσης ως προς την οσφυική μοίρα.
Είναι επίσης ιδανικό για ασκήσεις σε συνδυασμό με άλλα όργανα όπως είναι η Wunda Chair, το Ladder Barrel και το Cadillac.

Supportive Platform

Μετατρέψτε το Trapeze reformer του σας σε ανυψωμένη, σταθερή επιφάνεια Matwork.Το αφρώδες πυκνό υπόστρωμα της βοηθητικής πλατφόρμας το οποίο είναι ίδιο με το υπόστρωμα της κινούμενης πλατφόρμας δημιουργεί μια άνετη ενιαία υπερυψωμένη επιφάνεια για το matwork ασκησιολόγιο, δίνοντας σας την δυνατότητα να προσφέρετε στους πελάτες σας με προβληματα κινητικότητας τον τρόπο να κάνουν ευκολώτερα τις ασκήσεις του matwork, όπως επίσης να και ελευθερώνει χώρο στο δάπεδο, ενώ προσφέρει επιπλέον άνεση και λειτουργικότητα.
Οι διαστάσεις της Mat βοηθητικής πλατφόρμας είναι 121cm X 59cm

Ωμοστατήρες

Τα ανατομικά στηρίγματα των ώμων του reformer είναι σχεδιασμένα με ένα σύστημα ασφαλές και σταθερό τέτοιο ωστε μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν γρήγορα και εύκολα.
Επιπλέον συνοδεύονται με δύο καλλύματα τα οποία καλύπτουν το κενό που δημιουργείτε όταν αφαιρείτε τους ωμοστατήρες και δίνει αύξηση της επιφάνειας της κινούμενης πλατφόρμας του reformer και σε συνδυασμό με το platform extender δημιουργεί μία mini mat επιφάνεια η οποία σας δίνει την δυνατότητα διεύρυνσης του ασκησιολογίου σας επάνω reformer.

Canopy

Το πλαίσιο του Trapeze καθώς και αρθρώσεις είναι κατασκευασμένα απο γυαλιστερό ανοξείδωτο ατσάλι.Αυτό το υλικό το χαρακτηρίζει η κομψή του εμφάνιση και η εξαιρετική αντοχή του. Είναι επίσης ανθεκτικό σε θραύση, διάτρηση, διάβρωση και αποχρωματισμό. Εξωτερικές Διαστάσεις πλάτος 74 εκ μήκος 225 εκ υψος 205 εκ.

Sliding Bar

Δύο βασικά εξάρτηματα του trapeze είναι η οριζόντια και η κάθετη μπάρα ολίσθησης οι οποίες παρέχουν πολλές θέσεις για την τοποθέτηση των ελατηρίων προκειμένου να γίνουν οι ασκήσεις για τα χέρια και για τα πόδια. Οι βίδες μαργαρίτες επιτρέπουν εύκολες και ασφαλείς ρυθμίσεις σε όλο το μήκος της πλευράς στην οποία γίνεται η ολίσθηση.

H “Pilates Organa” εγγυάται ότι όλα τα νέα όργανα είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα στην εργασία και τα υλικά. Αυτή η εγγύηση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου της αρχικής αγοράς. Υποχρεούται δε στην επισκευή ή αντικατάσταση  τμημάτων σύμφωνα με τους όρους αυτής της εγγύησης.

Αυτή η εγγύηση ισχύει για τα όργανα:

  • Ενώ τα όργανα   παραμένουν στην κατοχή του αρχικού αγοραστή  το οποίο αποδεικνύεται με την απόδειξη αγοράς.
  • Αν οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως απαιτείται από την εταιρεία.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο εξοπλισμός χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από εκείνον που προορίζεται.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο κάτοχος δεν ακολούθησε τη συντήρηση και τις οδηγίες χρήσης.
  • Εάν ο εξοπλισμός έχει υποστεί κακή χρήση, κατάχρηση ή κάθε τροποποίηση  η οποία δεν έχει εγκριθεί από την Εταιρεία.

Τα όργανα τα οποία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στην “Pilates Organa” την χρονική διάρκεια της εγγύησης την ορίζει το υλικό κατασκευής του συγκεκριμένου εξαρτήματος του οργάνου και πιο συγκεκριμένα έχει ως εξής 

Εγγύηση απεριόριστης διάρκειας ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από (ΙΝΟΧ) ανοξείδωτο 304- 304L μέταλλο. 

Εγγύηση  δεκαπέντε ετών (15) για τα εξαρτήματα  οποία είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. 

Εγγύηση  πέντε ετών (5) για τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ξύλο η αλουμίνιο. 

Εγγύηση δύο ετών  (2) για τα ελατήρια.

Εγγύηση  ενός έτους (1) για τις ταπετσαρίες, ιμάντες, σχοινιά,  και ρόδες.


  • Stock: In Stock
4058 Προβολές
2,480.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,000.00€
Καινοτόμος σχεδιασμός. Απόδοση ποιότητας. Προσιτή τιμή

Push through System

Ελαφριά μπαρα αλουμινίου βαμμένη ηλεκτροστατικά με διάμετρο 30 χιλιοστά και μήκος 58 εκατοστά, με εσωτερικά άγκιστρα. Η push through bar ρυθμίζεται πολύ εύκολα σε όλο το μήκος τoυ πύργου στο επιθυμητό ύψος δίνοντας την δυνατότητα να εκτελείτε ασκήσεις τόσο μέσα στο trapeze όσο και έξω απο αυτό.

Roll Down Bar

Συμπαγής κυλινδρική ξύλινη μπαρα με διάμετρο 35 χιλιοστά και μήκος 58 εκατοστά, με εσωτερικά άγκιστρα.

Ταπετσαρίες

Επιλέξτε χρώμα ταπετσαρίας
Ανθεκτική - Αντιμυκητιακή - Αντικαβακτηριδιακή
Pilates Commercial Reformer Tower Pilates Commercial Reformer Tower
Tower
Pilates Commercial Reformer Tower.Κλασικός σχεδιασμός.Μεγάλη δυνατότητα ρυθμίσεων. Το Pilates Commercial Reformer είναι ένα κρεβάτι Pilates ..
3,100.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,500.00€
Pilates EL Reformer Pilates EL Reformer
Fully Equiped
Η Pilates Organa παρουσιάζει το νέο reformer το EL REFORMER σχεδιασμένο να είναι εύχρηστο και με πολλές ρυθμισεις για να την καλύτερη προσαρμογή στον ..
2,232.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,800.00€
Το Pop Custom Cadillac Reformer είναι ένα κρεβάτι Pilates ιδανικό για όλους τους επαγγελματικούς χώρους:  Γυμναστήρια, Studio Pilates, Φυσιοθεραπ..
3,472.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,800.00€
Physio SL FT BAR Reformer Physio SL FT BAR Reformer
Physio
Το Physio SL FT Bar (Sliding Footbar) Reformer, η πρόταση μας για το Clinical Pilates. Με μεγάλη δυνατότητα παραμετροποιήσης το Physio SL FT Bar Refor..
2,728.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,200.00€
Pilates Reformer Metal Curved Pilates Reformer Metal Curved
Νέο
Είστε επαγγελματίας στον χώρο της άσκησης και πιο συγκεκριμένα στην μέθοδο Pilates και αναζητάτε ένα εργονομικό, εξελιγμένο και ευέλικτο Reformer; ..
1,612.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,300.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
682.00€
Χωρίς ΦΠΑ:550.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
930.00€
Χωρίς ΦΠΑ:750.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
496.00€
Χωρίς ΦΠΑ:400.00€
Pilates Πτυσσόμενο Wall Tower Pilates Πτυσσόμενο Wall Tower
Νέο Tower
To Pilates Wall Tower η Pilates Wall Unit είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο όργανο και πιο ευεργετικό όργανο στην μέθοδο pilates το οποίο γυμνάζει όλο..
1,116.00€
Χωρίς ΦΠΑ:900.00€
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο
Νέο Space Saving
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο  Εξοικονόμηση χώρου για studios pilates, γυμναστήρια, σχολές yoga, pilates home studio με καινοτόμες λύσ..
1,984.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,600.00€
Pilates Chairell ● Wunda Chair & Ladder Barell Pilates Chairell ● Wunda Chair & Ladder Barell
Νέο Space Saving
Η Pilates For All με υπερηφάνεια παρουσιάζει την καινοτομία του οργάνου CHAIRELL, τον απόλυτο συνδυασμό της Wunda Chair και του Ladder Barrel σε ένα μ..
1,612.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,300.00€
Η καρέκλα Wunda από την Pilates For All είναι ένα πολυλειτουργικό μηχάνημα Pilates που μπορεί να προσαρμοστεί για να εργάζεται τις περισσότερες μυϊκές..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Η καρέκλα Wunda από την Pilates For All είναι ένα πολυλειτουργικό μηχάνημα Pilates που μπορεί να προσαρμοστεί για να εργάζεται τις περισσότερες μυϊκές..
806.00€
Χωρίς ΦΠΑ:650.00€
Το Ladder Barrel της Pilates For All αποτελεί ιδανική πρόκληση για τη σταθεροποίηση και ενδυνάμωση του πυρήνα, ιδανική για λάτρεις του Pilates όλω..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Το Pop Ladder Barrel της Pilates For All αποτελεί ιδανική πρόκληση για τη σταθεροποίηση και ενδυνάμωση του πυρήνα, ιδανική για λάτρεις του Pilates..
744.00€
Χωρίς ΦΠΑ:600.00€