ESHOP ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Pilates Pop Cadillac Reformer

Pilates Pop Cadillac Reformer
Ετικέτες: Επαγγελματικό
Pilates Pop Cadillac Reformer
Το Pilates Pop Cadillac Reformer παρέχει μια παραδοσιακή εμπειρία Pilates, σύγχρονη χειροτεχνία, εξυπηρέτηση πελατών και έγκαιρη παράδοση. Είναι ένα κρεβάτι Pilates με δυνατότητα επιλογής πολλαπλών αποχρώσεων συμφωνα με τις αισθητικές ανάγκες του χώρου σας.

Περιλαμβάνει PLATFORM EXTENDER, JUMPBOARD, ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΡΕΣ ΣΧΟΙΝΙΩΝ

Πλαίσιο

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από Μελαμίνη σε ποικιλία χρωμάτων η απο Κ/Π θαλάσσης Σημύδα η από MDF βαμμένο σε ότι χρώμα θέλετε με εξωτερικά γωνιακά πόδια αλουμινίου βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή τα οποία σε συνδυασμό με τις εσωτερικές μεταλλικές ράγες το ενισχύουν απόλυτα και το αποτέλεσμα είναι ένα στοιβαρό σταθερό άκαμπτο πλαίσιο χωρίς χαλαρώσεις στις ενώσεις και ενοχλητικούς θορύβους.

Οι εξωτερικές διαστάσεις είναι 
Ύψος: 40cm η 50cm η 60cm (ύψος κινούμενης πλατφόρμας από το πάτωμα)
Πλάτος: 75cm 
Μήκος: 250cm 

Λαβές

Δύο λαβές σε μία, πλενόμενες. Μειώστε τις ρυθμίσεις σχοινιού και κερδίστε χρόνο στο μάθημα σας!
Οι διπλές λαβές προσφέρουν δύο λάβες σε μία, την εσωτερική μικρή λαβή για τα χέρια, και την εξωτερική μεγάλη λαβή για τα πόδια. Ο εσωτερικός πολυεστερικός ιμάντας εγγυάται την αντοχή και το αφρώδες εσωτερικό υλικό σε συνδυασμό με την σουέτ πλενόμενη εξωτερική επένδυση την άνεση και την εργονομία στο κράτημα.

Platform Extender

Το Platform Extender για το Pop Cadillac Reformer παρέχει μια επιπλέον επιφάνεια με επένδυση για γονατιστές, καθιστές ή όρθιες ασκήσεις στο Reformer.
Επεκτείνει το εξωτερικό ξύλινο σταθερό πάτημα του reformer για το split ασκησιολόγιο, τοποθετείτε επάνω στην κινούμενη πλατφόρμα και λειτουργεί ως αναβαθμίδα για τις οκλαδόν ασκήσεις επάνω στην κινούμενη πλατφόρμα με τα σχοινιά του διευκολύνοντας την εργονομία της θέσης ως προς την οσφυική μοίρα.
Είναι επίσης ιδανικό για ασκήσεις σε συνδυασμό με άλλα όργανα όπως είναι η Wunda Chair ή το Ladder Barrel.

Ωμοστατήρες

Τα ανατομικά στηρίγματα των ώμων του reformer είναι σχεδιασμένα με ένα σύστημα ασφαλές και σταθερό τέτοιο ώστε μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν γρήγορα και εύκολα.
Επιπλέον συνοδεύονται με δύο καλύμματα τα οποία καλύπτουν το κενό που δημιουργείτε όταν αφαιρείτε τους ωμοστατήρες και δίνει αύξηση της επιφάνειας της κινούμενης πλατφόρμας του reformer και σε συνδυασμό με το platform extender δημιουργεί μία mini mat επιφάνεια η οποία σας δίνει την δυνατότητα διεύρυνσης του ασκησιολογίου σας επάνω reformer.

Canopy

Το πλαίσιο του Trapeze καθώς και αρθρώσεις είναι κατασκευασμένα από γυαλιστερό ανοξείδωτο ατσάλι.Αυτό το υλικό το χαρακτηρίζει η κομψή του εμφάνιση και η εξαιρετική αντοχή του. Είναι επίσης ανθεκτικό σε θραύση, διάτρηση, διάβρωση και αποχρωματισμό. Εξωτερικές Διαστάσεις πλάτος 74 εκ μήκος 225 εκ ύψος 205 εκ.

Sliding Bar

Δύο βασικά εξαρτήματα του trapeze είναι η οριζόντια και η κάθετη μπάρα ολίσθησης οι οποίες παρέχουν πολλές θέσεις για την τοποθέτηση των ελατηρίων προκειμένου να γίνουν οι ασκήσεις για τα χέρια και για τα πόδια. Οι βίδες μαργαρίτες επιτρέπουν εύκολες και ασφαλείς ρυθμίσεις σε όλο το μήκος της πλευράς στην οποία γίνεται η ολίσθηση.

H “Pilates Organa” εγγυάται ότι όλα τα νέα όργανα είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα στην εργασία και τα υλικά. Αυτή η εγγύηση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου της αρχικής αγοράς. Υποχρεούται δε στην επισκευή ή αντικατάσταση  τμημάτων σύμφωνα με τους όρους αυτής της εγγύησης.

Αυτή η εγγύηση ισχύει για τα όργανα:

  • Ενώ τα όργανα   παραμένουν στην κατοχή του αρχικού αγοραστή  το οποίο αποδεικνύεται με την απόδειξη αγοράς.
  • Αν οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως απαιτείται από την εταιρεία.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο εξοπλισμός χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από εκείνον που προορίζεται.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο κάτοχος δεν ακολούθησε τη συντήρηση και τις οδηγίες χρήσης.
  • Εάν ο εξοπλισμός έχει υποστεί κακή χρήση, κατάχρηση ή κάθε τροποποίηση  η οποία δεν έχει εγκριθεί από την Εταιρεία.

Τα όργανα τα οποία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στην “Pilates Organa” την χρονική διάρκεια της εγγύησης την ορίζει το υλικό κατασκευής του συγκεκριμένου εξαρτήματος του οργάνου και πιο συγκεκριμένα έχει ως εξής 

Εγγύηση απεριόριστης διάρκειας ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από (ΙΝΟΧ) ανοξείδωτο 304- 304L μέταλλο. 

Εγγύηση  δεκαπέντε ετών (15) για τα εξαρτήματα  οποία είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. 

Εγγύηση  πέντε ετών (5) για τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ξύλο η αλουμίνιο. 

Εγγύηση δύο ετών  (2) για τα ελατήρια.

Εγγύηση  ενός έτους (1) για τις ταπετσαρίες, ιμάντες, σχοινιά,  και ρόδες.


  • Stock: In Stock
2761 Προβολές
3,348.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,700.00€
Καινοτόμος σχεδιασμός. Απόδοση ποιότητας. Προσιτή τιμή

Push through System

Ελαφριά μπαρα αλουμινίου βαμμένη ηλεκτροστατικά με διάμετρο 30 χιλιοστά και μήκος 58 εκατοστά, με εσωτερικά άγκιστρα. Η push through bar ρυθμίζεται πολύ εύκολα σε όλο το μήκος τoυ πύργου στο επιθυμητό ύψος δίνοντας την δυνατότητα να εκτελείτε ασκήσεις τόσο μέσα στο trapeze όσο και έξω απο αυτό.

Roll Down Bar

Συμπαγής κυλινδρική ξύλινη μπαρα με διάμετρο 35 χιλιοστά και μήκος 58 εκατοστά, με εσωτερικά άγκιστρα.

Ταπετσαρίες

Επιλέξτε χρώμα ταπετσαρίας
Ανθεκτική - Αντιμυκητιακή - Αντικαβακτηριδιακή