ESHOP ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Pilates Pop Custom Reformer

Pilates Pop Custom Reformer
Pilates Pop Custom Reformer
Pilates Pop Custom Reformer
Pilates Pop Custom Reformer
Pilates Pop Custom Reformer
Pilates Pop Custom Reformer
Pilates Pop Custom Reformer
Pilates Pop Custom Reformer
Pilates Pop Custom Reformer
Pilates Pop Custom Reformer
Classic Experience
Pilates Pop Custom Reformer
Pilates Pop Custom Reformer
Pilates Pop Custom Reformer
Pilates Pop Custom Reformer
Pilates Pop Custom Reformer
Pilates Pop Custom Reformer
Pilates Pop Custom Reformer
Pilates Pop Custom Reformer
Pilates Pop Custom Reformer
Pilates Pop Custom Reformer
Ετικέτες: Επαγγελματικό
Pilates Pop Custom Reformer
Το Pop Custom Reformer είναι ένα κρεβάτι Pilates ιδανικό για όλους τους επαγγελματικούς χώρους:  Γυμναστήρια, Studio Pilates, Φυσιοθεραπευτές
Δυνατότητα αναβάθμισης σε Pop Custom Reformer Tower η Reformer Cadillac

Περιλαμβάνει PLATFORM EXTENDER

Πλαίσιο

Το πλαίσιο είναι  κατασκευασμένο από Μελαμίνη σε ποικιλία χρωμάτων ή από  Κ/Π θαλάσσης Σημύδα με εξωτερικά γωνιακά πόδια αλουμινίου βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή τα οποία σε συνδυασμό με τις εσωτερικές μεταλλικές ράγες το ενισχύουν απόλυτα και το αποτέλεσμα είναι ένα στιβαρό σταθερό άκαμπτο πλαίσιο χωρίς χαλαρώσεις στις ενώσεις και ενοχλητικούς θορύβους

Οι εξωτερικές διαστάσεις είναι 
Υψος: 40cm η 50cm η 60cm (υψος κινουμενης πλατφόρμας απο το πάτωμα)
Πλάτος: 75cm 
Μήκος: 250cm 

Λαβές

Δύο λαβές σε μία, πλενόμενες. Μειώστε τις ρυθμίσεις σχοινιού και κερδίστε χρόνο στο μάθημα σας!
Οι διπλές λαβές προσφέρουν δύο λάβες σε μία, την εσωτερική μικρή λαβή για τα χέρια, και την εξωτρική μεγάλη λαβή για τα πόδια. Ο εσωτερικός πολυεστερικός ιμάντας εγγυάται την αντοχή και το αφρώδες εσωτερικό υλικό σε συνδυασμό με την σουέτ πλενόμενη εξωτερική επένδυση την ανεση και την εργονομία στο κράτημα.

Ελατήρια

Η σταθερή βάση των τριών κλιμακωτών επιπέδων στερέωσης των ελατηρίων σε συνδυασμό με τα πέντε ελατήρια όμοιας αντίστασης σας δίνει την δυνατότητα να έχετε πάνω απο 45 επιλογές ως προς την δύναμη της αντίστασης που θέλετε, και η μικροκλίμακα αυτού του συστήματος σας δίνει την δυνατότητα της καλύτερης στόχευσης της αντίστασης ως προς την αύξηση η την μείωση.

Μπάρα ποδιών

Η εξωτερική μπάρα ποδιών πλάτους 65cm προσφέρει την πιο γρήγορη και ασφαλέστερη αλλαγή σε πέντε θεσεις στις 115,90,75,45,ή 25 μοίρες, η οποία κλειδώνει και απο τις δύο πλευρές.

Oμωστατήρες

Τα ανατομικά στηρίγματα των ώμων του reformer είναι σχεδιασμένα με ένα σύστημα ασφαλές και σταθερό τέτοιο ωστε μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν γρήγορα και εύκολα.
Επιπλέον συνοδεύονται με δύο καλύμματα τα οποία καλύπτουν το κενό που δημιουργείτε όταν αφαιρείτε τους ωμοστατήρες και δίνει αύξηση της επιφάνειας της κινούμενης πλατφόρμας του reformer και σε συνδυασμό με το platform extender δημιουργεί μία mini mat επιφάνεια η οποία σας δίνει την δυνατότητα διεύρυνσης του ασκησιολογίου σας επάνω reformer.

Ορθοστατηρες Σχοινιών

Ρυθμιζόμενοι ορθοστατήρες κατα ύψος ώστε να μπορείτε να αλλάξετε την γωνία ανάλογα με την άσκηση που κάνετε και με εύκολη προσαρμογή του μήκος των σκοινιών.

Μαξιλάρι

Ρυθμιζόμενο μαξιλάρι υποστήριξης κεφαλιού 3 θέσεων

Βοηθητική πλατφόρμα

Μετατρέψτε το reformer του σας σε ανυψωμένη, σταθερή επιφάνεια Matwork.Το αφρώδες πυκνό υπόστρωμα της βοηθητικής πλατφόρμας το οποίο είναι ίδιο με το υπόστρωμα της κινούμενης πλατφόρμας δημιουργεί μια άνετη ενιαία υπερυψωμένη επιφάνεια για το matwork ασκησιολόγιο, δίνοντας σας την δυνατότητα να προσφέρετε στους πελάτες σας με προβληματα κινητικότητας τον τρόπο να κάνουν ευκολότερα τις ασκήσεις του matwork, όπως επίσης να και ελευθερώνει χώρο στο δάπεδο, ενώ προσφέρει επιπλέον άνεση και λειτουργικότητα. Οι διαστάσεις της Mat βοηθητικής πλατφόρμας είναι 121cm X 59cm

Κινούμενη Πλατφόρμα / Βαγόνι

Η κινούμενη πλατφόρμα (τραινάκι) διαστάσεων 59cm X 95cm κατασκευασμένη από μεγάλης αντοχής υλικά επιτρέπει να κάνετε τις προβλεπόμενες ασκήσεις ξαπλωμένος, γονατιστός, καθιστός η όρθιος με μεγάλη άνεση σε χρήστες έως 150 kgr.Oι 4 κάθετοι τροχοί σε συνεργασία με το προφίλ του μεταλλικού διαδρόμου προσφέρει ομαλή και αθόρυβη κύλιση. Το αφρώδες πυκνό υπόστρωμα της πλατφόρμας προσφέρει άνεση στις ασκήσεις και η επένδυση από δερματίνη υψηλής αντοχής με αντιμυκητιακή και αντιβακτηριδιακή προστασία διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων Επίσης με την χρήση του φρένου μπορείτε να ρυθμίζετε την απόσταση της κινούμενης πλατφόρμας από την foot bar

H “Pilates Organa” εγγυάται ότι όλα τα νέα όργανα είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα στην εργασία και τα υλικά. Αυτή η εγγύηση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου της αρχικής αγοράς. Υποχρεούται δε στην επισκευή ή αντικατάσταση  τμημάτων σύμφωνα με τους όρους αυτής της εγγύησης.

Αυτή η εγγύηση ισχύει για τα όργανα:

  • Ενώ τα όργανα   παραμένουν στην κατοχή του αρχικού αγοραστή  το οποίο αποδεικνύεται με την απόδειξη αγοράς.
  • Αν οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως απαιτείται από την εταιρεία.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο εξοπλισμός χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από εκείνον που προορίζεται.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο κάτοχος δεν ακολούθησε τη συντήρηση και τις οδηγίες χρήσης.
  • Εάν ο εξοπλισμός έχει υποστεί κακή χρήση, κατάχρηση ή κάθε τροποποίηση  η οποία δεν έχει εγκριθεί από την Εταιρεία.

Τα όργανα τα οποία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στην “Pilates Organa” την χρονική διάρκεια της εγγύησης την ορίζει το υλικό κατασκευής του συγκεκριμένου εξαρτήματος του οργάνου και πιο συγκεκριμένα έχει ως εξής 

Εγγύηση απεριόριστης διάρκειας ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από (ΙΝΟΧ) ανοξείδωτο 304- 304L μέταλλο. 

Εγγύηση  δεκαπέντε ετών (15) για τα εξαρτήματα  οποία είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. 

Εγγύηση  πέντε ετών (5) για τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ξύλο η αλουμίνιο. 

Εγγύηση δύο ετών  (2) για τα ελατήρια.

Εγγύηση  ενός έτους (1) για τις ταπετσαρίες, ιμάντες, σχοινιά,  και ρόδες.


  • Stock: In Stock
18178 Προβολές
1,488.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,200.00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Καινοτόμος σχεδιασμός. Απόδοση ποιότητας. Προσιτή τιμή

Μπάρα ποδιών

Η εξωτερική μπάρα ποδιών πλάτους 65cm
προσφέρει την πιο γρήγορη και ασφαλέστερη αλλαγή σε πέντε θέσεις
στις 115, 90, 75, 45 ή 25 μοίρες
η οποία κλειδώνει και από τις δύο πλευρές.

Βάση Ελατηρίων

Η σταθερή βάση των τριών κλιμακωτών επιπέδων στερέωσης των ελατηρίων σε συνδυασμό με τα πέντε ελατήρια όμοιας αντίστασης σας δίνει την δυνατότητα να έχετε πάνω απο 45 επιλογές ως προς την δύναμη της αντίστασης που θέλετε, και η μικροκλίμακα αυτού του συστήματος σας δίνει την δυνατότητα της καλύτερης στόχευσης της αντίστασης ως προς την αύξηση η την μείωση.

Jumpboard

Το Jumpboard διευρύνει το ασκησιολόγιο στο Reformer σας.
Εκτός από το ότι επιτρέπει Cardio Exersices η ορθοπεδική πλατφόρμα του επιτρέπει ασφαλή άλματα ως αναφορά τους γοφούς τα γόνατα και τους αστραγάλους.
Το Jumpboard δίνει την δυνατότητα μιας βιομηχανικά ακριβής όρθιας θέσης ενώ ο ασκούμενος είναι ξαπλωμένος στο Reformer.
Διαστάσεις: πλάτος: 65 εκ. - ύψος: 50 εκ.

Platform Extender

Το Platform Extender για το Pop Custom Reformer παρέχει μια επιπλέον επιφάνεια με επένδυση για γονατιστές, καθιστές ή όρθιες ασκήσεις στο Reformer.Επεκτείνει το εξωτερικό ξύλινο σταθερό πάτημα του reformer για το split ασκησιολόγιο, τοποθετείτε επάνω στην κινούμενη πλατφόρμα και λειτουργεί ως αναβαθμίδα για τις οκλαδόν ασκήσεις επάνω στην κινούμενη πλατφόρμα με τα σχοινιά του διευκολύνοντας την εργονομία της θέσης ως προς την οσφυική μοίρα. Είναι επίσης ιδανικό για ασκήσεις σε συνδυασμό με άλλα όργανα όπως είναι η Wunda Chair το Ladder Barrel και το Cadillac.

Colors

Pop Custom Colors

Ταπετσαρίες

Επιλέξτε χρώμα ταπετσαρίας
Ανθεκτική - Αντιμυκητιακή - Αντικαβακτηριδιακή

Αναβάθμιση Τower kit

Αναβαθμίστε το Pop Custom Reformer σε Pop Custom Reformer Tower
Το Tower Kit δημιουργεί ένα σύστημα Pilates Reformer Tower που εξοικονομεί χώρο, το οποίο παρέχει το 95% του ασησιολογίου του Trapeze, καθώς και την δυνατότητα δημιουργικου σχεδιασμού ως προς το ασκησιολόγιο σε συνδυασμό με την κινούμενη πλατφόρμα.Νέες επιλογές άσκησης για αύξηση της αντοχής, της σταθερότητας του πυρήνα, της ευελιξίας και της ισορροπίας, χωρίς επιπλέον χώρο για τον εξοπλισμό σας!
Άσκησεις με ασφάλεια με το πιο σταθερό και ασφαλές Τower στην αγορά. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για σταθερότητα, το σύστημα προσάρτησης στο πλαίσιο του reformer εγγυάται την διατήρηση της στοιβαρότητας του reformer.
Το Tower Kit περιλαμβάνει:
Mat βοηθητική πλατφόρμα διάστάσεων 121cm X 59cm
●Πύργος Inox round profil polished 38mm διάστάσεων υψος* 180cm X πλάτος 67cm
*Το ύψος τουTower αλλάζει αναλόγως με το ύψος του reformer.
●Βάσεις στερέωσης Inox ηλεκτροστατικά βαμμένες
●Push Through Bar, Roll Down Bar
●Ελατήρια 2 τεμάχια κιτρινα Roll Down Bar, 2 τεμάχια πράσινα Push Through Bar,*2 τεμάχια γαλάζια μακρυά πόδια.
●Ιμάντας ασφαλείας
●1 Ζευγάρι λαβές ποδιών Y-loop
Pilates Commercial Reformer Tower Pilates Commercial Reformer Tower
Tower
Pilates Commercial Reformer Tower.Κλασικός σχεδιασμός.Μεγάλη δυνατότητα ρυθμίσεων. Το Pilates Commercial Reformer είναι ένα κρεβάτι Pilates ..
3,100.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,500.00€
Pilates Pop Reformer Pilates Pop Reformer
Classic Experience
Το Pilates Pop Reformer παρέχει μια παραδοσιακή εμπειρία Pilates, σύγχρονη χειροτεχνία, εξυπηρέτηση πελατών και έγκαιρη παράδοση. Είναι ένα κρεβάτι Pi..
1,178.00€
Χωρίς ΦΠΑ:950.00€
C.P. 50 High Pilates Reformer C.P. 50 High Pilates Reformer
Space Saving
Ανακλινόμενο Pilates Reformer Ιδανικό Reformer για εξοικονόμηση χώρου Κινούμενη πλατφόρμα με απαλή κίνηση σε 4 ρόδες πολυουρεθάνηςΠλ..
1,488.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,200.00€
Streching Pilates Reformer Streching Pilates Reformer
Νέο
ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΟ REFORMER PILATES  ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ  ΑΠΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ 8 ΡΟΔΕΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ  ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ JUMPBOARD, ..
1,240.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,000.00€
Pilates Reformer Αναδιπλούμενο PFA30Kgr Pilates Reformer Αναδιπλούμενο PFA30Kgr
Νέο Space Saving
Pilates Reformer foldable - αναδιπλούμενο σχεδιασμένο για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Reformer σχεδιασμένο για εξοικονόμηση χώρου και τα..
930.00€
Χωρίς ΦΠΑ:750.00€
Pilates Chairell ● Wunda Chair & Ladder Barell Pilates Chairell ● Wunda Chair & Ladder Barell
Νέο Space Saving
Η Pilates For All με υπερηφάνεια παρουσιάζει την καινοτομία του οργάνου CHAIRELL, τον απόλυτο συνδυασμό της Wunda Chair και του Ladder Barrel σε ένα μ..
1,612.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,300.00€
Η καρέκλα Wunda από την Pilates For All είναι ένα πολυλειτουργικό μηχάνημα Pilates που μπορεί να προσαρμοστεί για να εργάζεται τις περισσότερες μυϊκές..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Η καρέκλα Wunda από την Pilates For All είναι ένα πολυλειτουργικό μηχάνημα Pilates που μπορεί να προσαρμοστεί για να εργάζεται τις περισσότερες μυϊκές..
806.00€
Χωρίς ΦΠΑ:650.00€
Το Ladder Barrel της Pilates For All αποτελεί ιδανική πρόκληση για τη σταθεροποίηση και ενδυνάμωση του πυρήνα, ιδανική για λάτρεις του Pilates όλω..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Το Pop Ladder Barrel της Pilates For All αποτελεί ιδανική πρόκληση για τη σταθεροποίηση και ενδυνάμωση του πυρήνα, ιδανική για λάτρεις του Pilates..
744.00€
Χωρίς ΦΠΑ:600.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
682.00€
Χωρίς ΦΠΑ:550.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
930.00€
Χωρίς ΦΠΑ:750.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
496.00€
Χωρίς ΦΠΑ:400.00€
Pilates Πτυσσόμενο Wall Tower Pilates Πτυσσόμενο Wall Tower
Νέο Tower
To Pilates Wall Tower η Pilates Wall Unit είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο όργανο και πιο ευεργετικό όργανο στην μέθοδο pilates το οποίο γυμνάζει όλο..
1,116.00€
Χωρίς ΦΠΑ:900.00€
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο
Νέο Space Saving
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο  Εξοικονόμηση χώρου για studios pilates, γυμναστήρια, σχολές yoga, pilates home studio με καινοτόμες λύσ..
1,984.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,600.00€