ESHOP ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Pilates EL Cadillac Reformer

Pilates EL Cadillac Reformer
Ετικέτες: Επαγγελματικό
Pilates EL Cadillac Reformer
Η Pilates Organa παρουσιάζει το νέο cadillac reformer το CADILLAC EL REFORMER σχεδιασμένο να είναι εύχρηστο και με πολλές ρυθμίσεις για να την καλύτερη προσαρμογή στον ασκούμενο.

Περιλαμβάνει PLATFORM EXTENDER

Πλαίσιο

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνο βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή.

Οι εξωτερικές διαστάσεις είναι 
Υψος: 25cm η 35cm η 45cm η 60cm
Πλάτος: 75cm 
Μήκος: 231cm 

Κινούμενη Πλατφορμα-Βαγόνι

Κίνηση ομαλή, ολίσθηση, με 8 ροδάκια μαλακού πολυεστέρα.
Μήκος διαδρομής βαγονιού 105 cm

Λαβές

Δύο λαβές σε μία, πλενόμενες. Μειώστε τις ρυθμίσεις σχοινιού και κερδίστε χρόνο στο μάθημα σας!
Οι διπλές λαβές προσφέρουν δύο λάβες σε μία, την εσωτερική μικρή λαβή για τα χέρια, και την εξωτρική μεγάλη λαβή για τα πόδια. Ο εσωτερικός πολυεστερικός ιμάντας εγγυάται την αντοχή και το αφρώδες εσωτερικό υλικό σε συνδυασμό με την σουέτ πλενόμενη εξωτερική επένδυση την ανεση και την εργονομία στο κράτημα.

Oμωστατήρες

Τα ανατομικά στηρίγματα των ώμων του cadillac reformer είναι σχεδιασμένα με ένα σύστημα ασφαλές και σταθερό τέτοιο ωστε μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν γρήγορα και εύκολα.
Επιπλέον συνοδεύονται με δύο καλλύματα τα οποία καλύπτουν το κενό που δημιουργείτε όταν αφαιρείτε τους ωμοστατήρες και δίνει αυξηση της επιφάνειας της κινουμενης πλατφόρμας του cadillac reformer και σε συνδυασμό με το platform extender δημιουργεί μία mini mat επιφάνεια η οποία σας δίνει την δυνατότητα διεύρυνσης του ασκησιολογίου σας.

Canopy

Το πλαίσιο του Trapeze καθώς και αρθρώσεις είναι κατασκευασμένα απο γυαλιστερό ανοξείδωτο ατσάλι.Αυτό το υλικό το χαρακτηρίζει η κομψή του εμφάνιση και η εξαιρετική αντοχή του. Είναι επίσης ανθεκτικό σε θραύση, διάτρηση, διάβρωση και αποχρωματισμό. Εξωτερικές Διαστάσεις πλάτος 74 εκ μήκος 225 εκ υψος 205 εκ.

Sliding Bar

Δύο βασικά εξάρτηματα του trapeze είναι η οριζόντια και η κάθετη μπάρα ολίσθησης οι οποίες παρέχουν πολλές θέσεις για την τοποθέτηση των ελατηρίων προκειμένου να γίνουν οι ασκήσεις για τα χέρια και για τα πόδια. Οι βίδες μαργαρίτες επιτρέπουν εύκολες και ασφαλείς ρυθμίσεις σε όλο το μήκος της πλευράς στην οποία γίνεται η ολίσθηση.

H “Pilates Organa” εγγυάται ότι όλα τα νέα όργανα είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα στην εργασία και τα υλικά. Αυτή η εγγύηση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου της αρχικής αγοράς. Υποχρεούται δε στην επισκευή ή αντικατάσταση  τμημάτων σύμφωνα με τους όρους αυτής της εγγύησης.

Αυτή η εγγύηση ισχύει για τα όργανα:

  • Ενώ τα όργανα   παραμένουν στην κατοχή του αρχικού αγοραστή  το οποίο αποδεικνύεται με την απόδειξη αγοράς.
  • Αν οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως απαιτείται από την εταιρεία.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο εξοπλισμός χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από εκείνον που προορίζεται.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο κάτοχος δεν ακολούθησε τη συντήρηση και τις οδηγίες χρήσης.
  • Εάν ο εξοπλισμός έχει υποστεί κακή χρήση, κατάχρηση ή κάθε τροποποίηση  η οποία δεν έχει εγκριθεί από την Εταιρεία.

Τα όργανα τα οποία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στην “Pilates Organa” την χρονική διάρκεια της εγγύησης την ορίζει το υλικό κατασκευής του συγκεκριμένου εξαρτήματος του οργάνου και πιο συγκεκριμένα έχει ως εξής 

Εγγύηση απεριόριστης διάρκειας ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από (ΙΝΟΧ) ανοξείδωτο 304- 304L μέταλλο. 

Εγγύηση  δεκαπέντε ετών (15) για τα εξαρτήματα  οποία είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. 

Εγγύηση  πέντε ετών (5) για τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ξύλο η αλουμίνιο. 

Εγγύηση δύο ετών  (2) για τα ελατήρια.

Εγγύηση  ενός έτους (1) για τις ταπετσαρίες, ιμάντες, σχοινιά,  και ρόδες.


  • Stock: In Stock
2623 Προβολές
4,092.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,300.00€
Καινοτόμος σχεδιασμός. Απόδοση ποιότητας. Προσιτή τιμή

Μπάρα ποδιών

Εξωτερική μπάρα ποδιών 5 θέσεων
διπλού κλειδώματος
με γρήγορη αλλαγή θέσεων.

Βάση Ελατηρίων

Πέντε ελατήρια κλιμακωτής αντίστασης και δυο επίπεδα για την αγκίστρωση των ελατηρίων. Με αυτόματα μεταφερόμενη βάση 6 θέσεων. Σε συνδυσμό με τη ρυθμιζόμενη μπάρα ποδιών δίνει τη δυνατότηα να είναι πλήρως εργονομικό για ασκούμενους με ύψος από 140 cm έως 210 cm.

Jumpboard

Το Jumpboard διευρύνει το ασκησιολόγιο στο Reformer σας.
Εκτός από το ότι επιτρέπει cardio exersices η ορθοπεδική πλατφόρμα του επιτρέπει ασφαλή άλματα ως αναφορά τους γοφούς τα γόνατα και τους αστραγάλους.
Το Jumpboard δίνει την δυνατότητα μιας βιομηχανικά ακριβής όρθιας θέσης ενώ ο ασκούμενος είναι ξαπλωμένος στο Reformer.

Ρυθμιζόμενο μαξιλάρι

Ρυθμιζόμενο μαξιλάρι υποστήριξης κεφαλιού 3 θέσεων

Oμωστατήρες

Τα ανατομικά στηρίγματα των ώμων του reformer είναι σχεδιασμένα με ένα σύστημα ασφαλές και σταθερό τέτοιο ωστε μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν γρήγορα και εύκολα.

Box

Το Box διευρύνει το ασκησιολογιο του Reformer. Το ορθοπεδικό μαξιλάρι με επένδυση φέρνει άνεση σε μια σειρά από καθισμένες, ύπτια και επιρρεπείς ασκήσεις.

Push through System

Ελαφριά μπαρα αλουμινίου βαμμένη ηλεκτροστατικά με διάμετρο 30 χιλιοστά και μήκος 58 εκατοστά, με εσωτερικά άγκιστρα. Η push through bar ρυθμίζεται πολύ εύκολα σε όλο το μήκος τoυ πύργου στο επιθυμητό ύψος δίνοντας την δυνατότητα να εκτελείτε ασκήσεις τόσο μέσα στο trapeze όσο και έξω απο αυτό.

Roll Down Bar

Συμπαγής κυλινδρική ξύλινη μπαρα με διάμετρο 35 χιλιοστά και μήκος 58 εκατοστά, με εσωτερικά άγκιστρα.

Ταπετσαρίες

Επιλέξτε χρώμα ταπετσαρίας
Ανθεκτική - Αντιμυκητιακή - Αντικαβακτηριδιακή