ESHOP ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Pilates Commercial Reformer Tower

Pilates Commercial Reformer Tower
Pilates Commercial Reformer Tower
Pilates Commercial Reformer Tower
Pilates Commercial Reformer Tower
Pilates Commercial Reformer Tower
Tower
Pilates Commercial Reformer Tower
Pilates Commercial Reformer Tower
Pilates Commercial Reformer Tower
Pilates Commercial Reformer Tower
Pilates Commercial Reformer Tower
Ετικέτες: Επαγγελματικό
Pilates Commercial Reformer Tower

Pilates Commercial Reformer Tower.Κλασικός σχεδιασμός.Μεγάλη δυνατότητα ρυθμίσεων. 

Το Pilates Commercial Reformer είναι ένα κρεβάτι Pilates που δίνοντας σας την δυνατότητα να ρυθμίσετε όσο πιο στοχευμένα γίνεται τα λειτουργικά του μέρη το κάνει το καταλληλότερο για επαγγελματίες φυσικοθεραπευτές η για επαγγελματίες που η στοχευμένη ενδυνάμωση είναι απαραίτητη.Μέγιστο βάρος χρήστη 150 kgr.


Δυνατότητα αναβάθμισης σε Reformer Cadillac

Περιλαμβάνει PLATFORM EXTENDER, ΒΟΧ, JUMPBOARD

Πλαίσιο

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου απο Κ/Π θαλάσσης Σημμύδα το οποίο σε συνδυασμό με τις εσωτερικές μεταλικές ράγες το ενισχύουν απόλυτα και το αποτέλεσμα είναι ένα στοιβαρό σταθερό ακαμπτο πλαίσιο χωρίς χαλαρώσεις στις ενώσεις και ενοχλητικούς θορύβους

Οι εξωτερικές διαστάσεις είναι 
Ύψος: 40cm η 50cm η 60cm (υψος κινουμενης πλατφόρμας απο το πάτωμα)
Πλάτος: 75cm 
Μήκος: 250cm 
Βάρος: 100Kgr 

Κινούμενη Πλατφόρμα / Βαγόνι

Η κινούμενη πλατφόρμα (τραινάκι) διαστάσεων 59cm X 95cm κατασκευασμένη από μεγάλης αντοχής υλικά επιτρέπει να κάνετε τις προβλεπόμενες ασκήσεις ξαπλωμένος, γονατιστός, καθιστός η όρθιος με μεγάλη άνεση σε χρήστες έως 150 kgr.Oι 4 κάθετοι τροχοί σε συνεργασία με το προφίλ του μεταλλικού διαδρόμου προσφέρει ομαλή και αθόρυβη κύλιση. Το αφρώδες πυκνό υπόστρωμα της πλατφόρμας προσφέρει άνεση στις ασκήσεις και η επένδυση από δερματίνη υψηλής αντοχής με αντιμυκητιακή και αντιβακτηριδιακή προστασία διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων Επίσης με την χρήση του φρένου μπορείτε να ρυθμίζετε την απόσταση της κινούμενης πλατφόρμας από την foot bar

Βοηθητική πλατφόρμα

Μετατρέψτε το reformer του σας σε ανυψωμένη, σταθερή επιφάνεια Matwork.Το αφρώδες πυκνό υπόστρωμα της βοηθητικής πλατφόρμας το οποίο είναι ίδιο με το υπόστρωμα της κινούμενης πλατφόρμας δημιουργεί μια άνετη ενιαία υπερυψωμένη επιφάνεια για το matwork ασκησιολόγιο, δίνοντας σας την δυνατότητα να προσφέρετε στους πελάτες σας με προβληματα κινητικότητας τον τρόπο να κάνουν ευκολώτερα τις ασκήσεις του matwork, όπως επίσης να και ελευθερώνει χώρο στο δάπεδο, ενώ προσφέρει επιπλέον άνεση και λειτουργικότητα. Οι διαστάσεις της Mat βοηθητικής πλατφόρμας είναι 121cm X 59cm

Λαβές

Δύο λαβές σε μία, πλενόμενες. Μειώστε τις ρυθμίσεις σχοινιού και κερδίστε χρόνο στο μάθημα σας!
Οι διπλές λαβές προσφέρουν δύο λάβες σε μία, την εσωτερική μικρή λαβή για τα χέρια, και την εξωτρική μεγάλη λαβή για τα πόδια. Ο εσωτερικός πολυεστερικός ιμάντας εγγυάται την αντοχή και το αφρώδες εσωτερικό υλικό σε συνδυασμό με την σουέτ πλενόμενη εξωτερική επένδυση την ανεση και την εργονομία στο κράτημα.

Platform Extender

Το Platform Extender για το Commercial Reformer παρέχει μια επιπλέον επιφάνεια με επένδυση για γονατιστές, καθιστές ή όρθιες ασκήσεις στο Reformer.
Επεκτείνει το εξωτερικό ξύλινο σταθερό πάτημα του reformer για το split ασκησιολόγιο, τοποθετείτε επάνω στην κινούμενη πλατφόρμα και λειτουργεί ως αναβαθμίδα για τις οκλαδόν ασκήσεις επάνω στην κινούμενη πλατφόρμα με τα σχοινιά του διευκολύνοντας την εργονομία της θέσης ως προς την οσφυική μοίρα.
Είναι επίσης ιδανικό για ασκήσεις σε συνδυασμό με άλλα όργανα όπως είναι η Wunda Chair, το Ladder Barrel και το Cadillac.

Αναβάθμιση Tower

Αναβαθμίστε το Commercial Reformer σε Commercial Reformer Tower.

Oμωστατήρες

Τα ανατομικά στηρίγματα των ώμων του reformer είναι σχεδιασμένα με ένα σύστημα ασφαλές και σταθερό τέτοιο ωστε μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν γρήγορα και εύκολα. Επιπλέον συνοδεύονται με δύο καλλύματα τα οποία καλύπτουν το κενό που δημιουργείτε όταν αφαιρείτε τους ωμοστατήρες και δίνει αυξηση της επιφάνειας της κινουμενης πλατφόρμας του reformer και σε συνδυασμό με το platform extender δημιουργεί μία mini mat επιφάνεια η οποία σας δίνει την δυνατότητα διεύρυνσης του ασκησιολογίου σας επάνω reformer.

Ορθοστατηρες Σχοινιών

Το αναβαθμισμένο σύστημα ρύθμισης των σχοινιών στο commercial reformer σας προσφέρει την δυνατότητα να τοποθετήσετε την βάση της τροχαλίας του σχοινιού στην καλύτερη θέση τόσο ως προς τον κάθετο άξονα όσο και ως προς τον οριζόντιο άξονα και έτσι να έχετε την βέλτιστη γωνία έλξης για τις ασκήσεις που εκτελούνται με τα σχοινιά. Αυτό είναι ένα απο τα χαρακτηριστικά του commercial reformer που το κάνει να είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Μαξιλαρι

Ρυθμιζόμενο μαξιλαρι υποστήριξης κεφαλιού 3 θέσεων

JumpBoard

Το Jumpboard διευρύνει το ασκησιολόγιο στο Reformer σας. Εκτός από το ότι επιτρέπει cardio exersices η ορθοπεδική πλατφόρμα του επιτρέπει ασφαλή άλματα ως αναφορά τους γοφούς τα γόνατα και τους αστραγάλους . Το Jumpboard δίνει την δυνατότητα μιας βιομηχανικά ακριβής όρθιας θέσης ενώ ο ασκούμενος είναι ξαπλωμένος στο Reformer.Οι διαστάσεις του είναι πλάτος 65 εκ υψος 50 εκ.

Box

Mαζί με το Commercial Reformer συμπεριλαμβάνεται και το MEDIUM PILATES BOX.
Το Box διευρύνει το ρεπερτόριο των ασκήσεων στο reformer σας δίνοντας σας την δυνατότητα πολλών ασκήσεων σε καθιστή ξαπλωμένη μπρούμητα ανάσκελα η πλάγια θέση. Παρέχει εξαιρετικές ασκήσεις ενδυνάμωσης για τους κοιλιακούς, η ασκήσεις πλευρικών διατάσεων, το ΒΟΧ προσφέρει επίσης μια πιο άνετη επιλογή για πολλές καθιστές ασκήσεις.
Οι διαστάσεις του MEDIUM PILATES BOX είναι πλάτος 40εκ, μήκος 57εκ, υψος 30εκ και η αντοχή του είναι 150 κιλά.

H “Pilates Organa” εγγυάται ότι όλα τα νέα όργανα είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα στην εργασία και τα υλικά. Αυτή η εγγύηση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου της αρχικής αγοράς. Υποχρεούται δε στην επισκευή ή αντικατάσταση  τμημάτων σύμφωνα με τους όρους αυτής της εγγύησης.

Αυτή η εγγύηση ισχύει για τα όργανα:

  • Ενώ τα όργανα   παραμένουν στην κατοχή του αρχικού αγοραστή  το οποίο αποδεικνύεται με την απόδειξη αγοράς.
  • Αν οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως απαιτείται από την εταιρεία.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο εξοπλισμός χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από εκείνον που προορίζεται.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο κάτοχος δεν ακολούθησε τη συντήρηση και τις οδηγίες χρήσης.
  • Εάν ο εξοπλισμός έχει υποστεί κακή χρήση, κατάχρηση ή κάθε τροποποίηση  η οποία δεν έχει εγκριθεί από την Εταιρεία.

Τα όργανα τα οποία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στην “Pilates Organa” την χρονική διάρκεια της εγγύησης την ορίζει το υλικό κατασκευής του συγκεκριμένου εξαρτήματος του οργάνου και πιο συγκεκριμένα έχει ως εξής 

Εγγύηση απεριόριστης διάρκειας ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από (ΙΝΟΧ) ανοξείδωτο 304- 304L μέταλλο. 

Εγγύηση  δεκαπέντε ετών (15) για τα εξαρτήματα  οποία είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. 

Εγγύηση  πέντε ετών (5) για τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ξύλο η αλουμίνιο. 

Εγγύηση δύο ετών  (2) για τα ελατήρια.

Εγγύηση  ενός έτους (1) για τις ταπετσαρίες, ιμάντες, σχοινιά,  και ρόδες.


  • Stock: In Stock
9981 Προβολές
3,100.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,500.00€
Κλασικός σχεδιασμός. Μεγάλη δυνατότητα ρυθμίσεων.

Μπάρα ποδιών

Η εξωτερική μπάρα ποδιών πλάτους 65cm με τον συνδυασμό του μηχανισμού των πλαϊνών μοχλών προσφέρει την πιο γρήγορη και ασφαλέστερη αλλαγή σε πέντε θεσεις στις 115,90,75,45,ή 25 μοίρες, η οποία κλειδώνει και απο τις δύο πλευρές.

Ελατήρια

Η σταθερή βάση των τριών κλιμακωτών επιπέδων στερέωσης των ελατηρίων σε συνδυασμό με τα πέντε ελατήρια όμοιας αντίστασης σας δίνει την δυνατότητα να έχετε πάνω απο 45 επιλογές ως προς την δύναμη της αντίστασης που θέλετε, και η μικροκλίμακα αυτού του συστήματος σας δίνει την δυνατότητα της καλύτερης στόχευσης της αντίστασης ως προς την αύξηση η την μείωση.

Jumpboard

Το Jumpboard διευρύνει το ασκησιολόγιο στο Reformer σας.
Εκτός από το ότι επιτρέπει Cardio Exersices η ορθοπεδική πλατφόρμα του επιτρέπει ασφαλή άλματα ως αναφορά τους γοφούς τα γόνατα και τους αστραγάλους.
Το Jumpboard δίνει την δυνατότητα μιας βιομηχανικά ακριβής όρθιας θέσης ενώ ο ασκούμενος είναι ξαπλωμένος στο Reformer.
Διαστάσεις: πλάτος: 65 εκ. - ύψος: 50 εκ.

Ταπετσαρίες

Επιλέξτε χρώμα ταπετσαρίας
Ανθεκτική - Αντιμυκητιακή - Αντικαβακτηριδιακή
Το Pilates Trapeze Pop Reformer παρέχει μια παραδοσιακή εμπειρία Pilates, σύγχρονη χειροτεχνία, εξυπηρέτηση πελατών και έγκαιρη παράδοση. Είναι ένα κρ..
2,480.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,000.00€
Physio SL FT BAR Reformer Physio SL FT BAR Reformer
Physio
Το Physio SL FT Bar (Sliding Footbar) Reformer, η πρόταση μας για το Clinical Pilates. Με μεγάλη δυνατότητα παραμετροποιήσης το Physio SL FT Bar Refor..
2,728.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,200.00€
Pilates EL Reformer Pilates EL Reformer
Fully Equiped
Η Pilates Organa παρουσιάζει το νέο reformer το EL REFORMER σχεδιασμένο να είναι εύχρηστο και με πολλές ρυθμισεις για να την καλύτερη προσαρμογή στον ..
2,232.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,800.00€
Pilates Pop Reformer Pilates Pop Reformer
Classic Experience
Το Pilates Pop Reformer παρέχει μια παραδοσιακή εμπειρία Pilates, σύγχρονη χειροτεχνία, εξυπηρέτηση πελατών και έγκαιρη παράδοση. Είναι ένα κρεβάτι Pi..
1,178.00€
Χωρίς ΦΠΑ:950.00€
Το Pop Custom Cadillac Reformer είναι ένα κρεβάτι Pilates ιδανικό για όλους τους επαγγελματικούς χώρους:  Γυμναστήρια, Studio Pilates, Φυσιοθεραπ..
3,472.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,800.00€
Πτυσσόμενο Wall Tower
Πτυσσόμενο Wall Tower
Πτυσσόμενο
Wall Tower
Μάθε περισσότερα
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
682.00€
Χωρίς ΦΠΑ:550.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
930.00€
Χωρίς ΦΠΑ:750.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
496.00€
Χωρίς ΦΠΑ:400.00€
Pilates Πτυσσόμενο Wall Tower Pilates Πτυσσόμενο Wall Tower
Νέο Tower
To Pilates Wall Tower η Pilates Wall Unit είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο όργανο και πιο ευεργετικό όργανο στην μέθοδο pilates το οποίο γυμνάζει όλο..
1,116.00€
Χωρίς ΦΠΑ:900.00€
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο
Νέο Space Saving
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο  Εξοικονόμηση χώρου για studios pilates, γυμναστήρια, σχολές yoga, pilates home studio με καινοτόμες λύσ..
1,984.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,600.00€
Wunda Chair σημαίνει «καρέκλα θαύμα» και είναι ιδανική επιλογή για στούντιο και γυμναστήρια. Είναι αγαπημένο όργανο σε ομαδικά μαθήματα προσφέροντας μ..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Η βάση της Wunda Chair είναι κατασκευασμένη από ξύλο θαλάσσης σημύδα, με ενιαίο σκελετό που την κάνει σταθερή και με αντοχή στις πιέσεις. Το πεντάλ το..
806.00€
Χωρίς ΦΠΑ:650.00€
Commercial Ladder Barrel..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Pop Ladder Barrel..
744.00€
Χωρίς ΦΠΑ:600.00€
Medium Pilates Box..
124.00€
Χωρίς ΦΠΑ:100.00€