ESHOP ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Pilates Cadillac Reformer

Pilates Cadillac Reformer
Ετικέτες: Επαγγελματικό
Pilates Cadillac Reformer

Pilates Cadillac Reformer

Το Pilates Commercial Cadillac Reformer είναι ένα κρεβάτι Pilates που δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε όσο πιο στοχευμένα γίνεται τα λειτουργικά του μέρη. Κατάλληλο για επαγγελματίες φυσικοθεραπευτές ή επαγγελματίες που η στοχευμένη ενδυνάμωση είναι απαραίτητη.Μέγιστο βάρος χρήστη 150 kgr.

Περιλαμβάνει PLATFORM EXTENDER, ΒΟΧ, JUMPBOARD

Πλαίσιο

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου απο Κ/Π θαλάσσης Σημμύδα το οποίο σε συνδυασμό με τις εσωτερικές μεταλικές ράγες το ενισχύουν απόλυτα και το αποτέλεσμα είναι ένα στοιβαρό σταθερό ακαμπτο πλαίσιο χωρίς χαλαρώσεις στις ενώσεις και ενοχλητικούς θορύβους

Οι εξωτερικές διαστάσεις είναι 
Ύψος: 40cm η 50cm η 60cm (υψος κινουμενης πλατφόρμας απο το πάτωμα)
Πλάτος: 75cm 
Μήκος: 250cm 
Βάρος: 100Kgr 

Λαβές

Δύο λαβές σε μία, πλενόμενες. Μειώστε τις ρυθμίσεις σχοινιού και κερδίστε χρόνο στο μάθημα σας!
Οι διπλές λαβές προσφέρουν δύο λάβες σε μία, την εσωτερική μικρή λαβή για τα χέρια, και την εξωτρική μεγάλη λαβή για τα πόδια. Ο εσωτερικός πολυεστερικός ιμάντας εγγυάται την αντοχή και το αφρώδες εσωτερικό υλικό σε συνδυασμό με την σουέτ πλενόμενη εξωτερική επένδυση την ανεση και την εργονομία στο κράτημα.

Platform Extender

Το Platform Extender για το Commercial Cadillac Reformer παρέχει μια επιπλέον επιφάνεια με επένδυση για γονατιστές, καθιστές ή όρθιες ασκήσεις στο Reformer.
Επεκτείνει το εξωτερικό ξύλινο σταθερό πάτημα του reformer για το split ασκησιολόγιο, τοποθετείτε επάνω στην κινούμενη πλατφόρμα και λειτουργεί ως αναβαθμίδα για τις οκλαδόν ασκήσεις επάνω στην κινούμενη πλατφόρμα με τα σχοινιά του διευκολύνοντας την εργονομία της θέσης ως προς την οσφυική μοίρα.
Είναι επίσης ιδανικό για ασκήσεις σε συνδυασμό με άλλα όργανα όπως είναι η Wunda Chair ή το Ladder Barrel.

Oμωστατήρες

Τα ανατομικά στηρίγματα των ώμων του cadillac reformer είναι σχεδιασμένα με ένα σύστημα ασφαλές και σταθερό τέτοιο ωστε μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν γρήγορα και εύκολα. Επιπλέον συνοδεύονται με δύο καλλύματα τα οποία καλύπτουν το κενό που δημιουργείτε όταν αφαιρείτε τους ωμοστατήρες και δίνει αυξηση της επιφάνειας της κινουμενης πλατφόρμας του cadillac reformer και σε συνδυασμό με το platform extender δημιουργεί μία mini mat επιφάνεια η οποία σας δίνει την δυνατότητα διεύρυνσης του ασκησιολογίου σας.

Ορθοστατηρες Σχοινιών

Το αναβαθμισμένο σύστημα ρύθμισης των σχοινιών στο commercial cadillac reformer σας προσφέρει την δυνατότητα να τοποθετήσετε την βάση της τροχαλίας του σχοινιού στην καλύτερη θέση τόσο ως προς τον κάθετο άξονα όσο και ως προς τον οριζόντιο άξονα και έτσι να έχετε την βέλτιστη γωνία έλξης για τις ασκήσεις που εκτελούνται με τα σχοινιά. Αυτό είναι ένα απο τα χαρακτηριστικά του commercial cadillac reformer που το κάνει να είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Box

Mαζί με το Commercial Cadillac Reformer συμπεριλαμβάνεται και το MEDIUM PILATES BOX.
Το Box διευρύνει το ρεπερτόριο των ασκήσεων στο cadillac reformer σας δίνοντας σας την δυνατότητα πολλών ασκήσεων σε καθιστή ξαπλωμένη μπρούμητα ανάσκελα η πλάγια θέση. Παρέχει εξαιρετικές ασκήσεις ενδυνάμωσης για τους κοιλιακούς, η ασκήσεις πλευρικών διατάσεων, το ΒΟΧ προσφέρει επίσης μια πιο άνετη επιλογή για πολλές καθιστές ασκήσεις.
Οι διαστάσεις του MEDIUM PILATES BOX είναι πλάτος 40εκ, μήκος 57εκ, υψος 30εκ και η αντοχή του είναι 150 κιλά.

Canopy

Το πλαίσιο του Trapeze καθώς και αρθρώσεις είναι κατασκευασμένα απο γυαλιστερό ανοξείδωτο ατσάλι.Αυτό το υλικό το χαρακτηρίζει η κομψή του εμφάνιση και η εξαιρετική αντοχή του. Είναι επίσης ανθεκτικό σε θραύση, διάτρηση, διάβρωση και αποχρωματισμό. Εξωτερικές Διαστάσεις πλάτος 74 εκ μήκος 225 εκ υψος 205 εκ.

Sliding Bar

Δύο βασικά εξάρτηματα του trapeze είναι η οριζόντια και η κάθετη μπάρα ολίσθησης οι οποίες παρέχουν πολλές θέσεις για την τοποθέτηση των ελατηρίων προκειμένου να γίνουν οι ασκήσεις για τα χέρια και για τα πόδια. Οι βίδες μαργαρίτες επιτρέπουν εύκολες και ασφαλείς ρυθμίσεις σε όλο το μήκος της πλευράς στην οποία γίνεται η ολίσθηση.

Ελατήρια Trapeze

2 Κίτρινα ελατήρια πολύ ελαφρυά
2 Μακριά μπλε ελατήρια ελαφρυά
2 Κόκκινα ελατήρια μέτρια
2 Μαύρα ελατήρια πολύ σκληρά "

H “Pilates Organa” εγγυάται ότι όλα τα νέα όργανα είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα στην εργασία και τα υλικά. Αυτή η εγγύηση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου της αρχικής αγοράς. Υποχρεούται δε στην επισκευή ή αντικατάσταση  τμημάτων σύμφωνα με τους όρους αυτής της εγγύησης.

Αυτή η εγγύηση ισχύει για τα όργανα:

  • Ενώ τα όργανα   παραμένουν στην κατοχή του αρχικού αγοραστή  το οποίο αποδεικνύεται με την απόδειξη αγοράς.
  • Αν οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως απαιτείται από την εταιρεία.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο εξοπλισμός χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από εκείνον που προορίζεται.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο κάτοχος δεν ακολούθησε τη συντήρηση και τις οδηγίες χρήσης.
  • Εάν ο εξοπλισμός έχει υποστεί κακή χρήση, κατάχρηση ή κάθε τροποποίηση  η οποία δεν έχει εγκριθεί από την Εταιρεία.

Τα όργανα τα οποία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στην “Pilates Organa” την χρονική διάρκεια της εγγύησης την ορίζει το υλικό κατασκευής του συγκεκριμένου εξαρτήματος του οργάνου και πιο συγκεκριμένα έχει ως εξής 

Εγγύηση απεριόριστης διάρκειας ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από (ΙΝΟΧ) ανοξείδωτο 304- 304L μέταλλο. 

Εγγύηση  δεκαπέντε ετών (15) για τα εξαρτήματα  οποία είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. 

Εγγύηση  πέντε ετών (5) για τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ξύλο η αλουμίνιο. 

Εγγύηση δύο ετών  (2) για τα ελατήρια.

Εγγύηση  ενός έτους (1) για τις ταπετσαρίες, ιμάντες, σχοινιά,  και ρόδες.


  • Stock: In Stock
3219 Προβολές
3,720.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,000.00€
Καινοτόμος σχεδιασμός. Απόδοση ποιότητας. Προσιτή τιμή

Push through System

Ελαφριά μπαρα αλουμινίου βαμμένη ηλεκτροστατικά με διάμετρο 30 χιλιοστά και μήκος 58 εκατοστά, με εσωτερικά άγκιστρα. Η push through bar ρυθμίζεται πολύ εύκολα σε όλο το μήκος τoυ πύργου στο επιθυμητό ύψος δίνοντας την δυνατότητα να εκτελείτε ασκήσεις τόσο μέσα στο trapeze όσο και έξω απο αυτό.

Roll Down Bar

Συμπαγής κυλινδρική ξύλινη μπαρα με διάμετρο 35 χιλιοστά και μήκος 58 εκατοστά, με εσωτερικά άγκιστρα.

Ταπετσαρίες

Επιλέξτε χρώμα ταπετσαρίας
Ανθεκτική - Αντιμυκητιακή - Αντικαβακτηριδιακή