ESHOP ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Pilates EL Reformer

Pilates EL Reformer
Pilates EL Reformer
Pilates EL Reformer
Pilates EL Reformer
Pilates EL Reformer
Fully Equiped
Pilates EL Reformer
Pilates EL Reformer
Pilates EL Reformer
Pilates EL Reformer
Pilates EL Reformer
Ετικέτες: Επαγγελματικό
Pilates EL Reformer
Η Pilates Organa παρουσιάζει το νέο reformer το EL REFORMER σχεδιασμένο να είναι εύχρηστο και με πολλές ρυθμισεις για να την καλύτερη προσαρμογή στον ασκούμενο.

Περιλαμβάνει BOX, Τρίγωνο Μαξιλάρι, Jumpboard

Πλαίσιο

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνο βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή.

Οι εξωτερικές διαστάσεις είναι 
Υψος: 25cm η 35cm η 45cm η 60cm
Πλάτος: 75cm 
Μήκος: 231cm 

Λαβές

Δύο λαβές σε μία, πλενόμενες. Μειώστε τις ρυθμίσεις σχοινιού και κερδίστε χρόνο στο μάθημα σας!
Οι διπλές λαβές προσφέρουν δύο λάβες σε μία, την εσωτερική μικρή λαβή για τα χέρια, και την εξωτρική μεγάλη λαβή για τα πόδια. Ο εσωτερικός πολυεστερικός ιμάντας εγγυάται την αντοχή και το αφρώδες εσωτερικό υλικό σε συνδυασμό με την σουέτ πλενόμενη εξωτερική επένδυση την ανεση και την εργονομία στο κράτημα.

Box

Mαζί με το El Reformer συμπεριλαμβάνεται το MEDIUM PILATES BOX. και το ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ. Το Box διευρύνει το ρεπερτόριο των ασκήσεων στο reformer σας δίνοντας σας την δυνατότητα πολλών ασκήσεων σε καθιστή ξαπλωμένη μπρούμητα ανάσκελα η πλάγια θέση. Παρέχει εξαιρετικές ασκήσεις ενδυνάμωσης για τους κοιλιακούς, η ασκήσεις πλευρικών διατάσεων, το ΒΟΧ προσφέρει επίσης μια πιο άνετη επιλογή για πολλές καθιστές ασκήσεις. Οι διαστάσεις του MEDIUM PILATES BOX είναι πλάτος 40 εκ., μήκος 57 εκ., υψος 30 εκ. και η αντοχή του είναι 150 κιλά. Το Τρίγωνο Μαξιλάρι PIlates σας δίνει την δυνατότητα να παρέχεται πλήρη υποστήριξη της πλάτης και κατά συνέπεια ελάχιστη φόρτιση της οσφυϊκής μοίρας και των κοιλιακών μυών κάτι που είναι απαραίτητο σε περιπτώσεις όπως είναι η εγγυμοσύνη ή τα μυοσκελετικά προβλήματα στην οσφυική μοίρα. Οι διαστάσεις του είναι πλάτος 45 εκ., μήκος 45 εκ., ύψος 45 εκ.

Oμωστατήρες

Τα ανατομικά στηρίγματα των ώμων του reformer είναι σχεδιασμένα με ένα σύστημα ασφαλές και σταθερό τέτοιο ωστε μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν γρήγορα και εύκολα.
Επιπλέον συνοδεύονται με δύο καλλύματα τα οποία καλύπτουν το κενό που δημιουργείτε όταν αφαιρείτε τους ωμοστατήρες και δίνει αυξηση της επιφάνειας της κινουμενης πλατφόρμας του reformer και σε συνδυασμό με το platform extender δημιουργεί μία mini mat επιφάνεια η οποία σας δίνει την δυνατότητα διεύρυνσης του ασκησιολογίου σας επάνω reformer.

Ορθοστατηρες Σχοινιών

Ρυθμιζόμενοι ορθοστατήρες κατα ύψος ώστε να μπορείτε να αλλάξετε την γωνία ανάλογα με την άσκηση που κάνετε και με εύκολη προσαρμογή του μήκος των σκοινιών.

Μαξιλαρι

Ρυθμιζόμενο μαξιλαρι υποστήριξης κεφαλιού 3 θέσεων

Ελατηρια

➤ Πέντε ελατήρια κλιμακωτής αντίστασης
➤ Συρόμενη βάση ελατηρίων 4 θέσεων
➤ 2 επίπεδα για την αγκίστρωση των ελατηρίων
➤ Δυνατότητα σε συνδυασμό με την ρυθμιζόμενη μπάρα ποδιών να είναι πλήρως εργονομικό για ασκούμενους με ύψος από 140cm έως 210 cm

Μπαρα Ποδιων

Η εξωτερική μπάρα ποδιών πλάτους 65cm με τον συνδυασμό του μηχανισμού των πλαϊνών μοχλών προσφέρει την πιο γρήγορη και ασφαλέστερη αλλαγή σε πέντε θεσεις στις 115,90,75,45,ή 25 μοίρες, η οποία κλειδώνει και απο τις δύο πλευρές.

Κινούμενη Πλατφόρμα / Βαγόνι

Η κινούμενη πλατφόρμα (τραινάκι) διαστάσεων 94cm X 53cm κατασκευασμένη απο μεγάλης αντοχής υλικά επιτρέπει να κάνετε τις προβλεπόμενες ασκήσεις ξαπλωμένος, γονατιστός, καθιστός η όρθιος με μεγάλη άνεση σε χρήστες έως 150 kgr.Oι 4 κάθετοι τροχοί σε συνεργασία με το προφίλ του μεταλλικού διαδρόμου προσφέρει ομαλή και αθόρυβη κύλιση. Το αφρώδες πυκνό υπόστρωμα της πλατφόρμας προσφέρει ανεση στις ασκήσεις και η επένδυση απο δερματίνη υψηλής αντοχής με αντιμυκητιακή και αντιβακτηριδιακή προστασία διατίθεται σε ποικοιλία χρωμάτων.

Βοηθητική πλατφόρμα

Μετατρέψτε το reformer του σας σε ανυψωμένη, σταθερή επιφάνεια Matwork.Το αφρώδες πυκνό υπόστρωμα της βοηθητικής πλατφόρμας το οποίο είναι ίδιο με το υπόστρωμα της κινούμενης πλατφόρμας δημιουργεί μια άνετη ενιαία υπερυψωμένη επιφάνεια για το matwork ασκησιολόγιο, δίνοντας σας την δυνατότητα να προσφέρετε στους πελάτες σας με προβληματα κινητικότητας τον τρόπο να κάνουν ευκολώτερα τις ασκήσεις του matwork, όπως επίσης να και ελευθερώνει χώρο στο δάπεδο, ενώ προσφέρει επιπλέον άνεση και λειτουργικότητα. Οι διαστάσεις της Mat βοηθητικής πλατφόρμας είναι 121cm X 59cm

H “Pilates Organa” εγγυάται ότι όλα τα νέα όργανα είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα στην εργασία και τα υλικά. Αυτή η εγγύηση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου της αρχικής αγοράς. Υποχρεούται δε στην επισκευή ή αντικατάσταση  τμημάτων σύμφωνα με τους όρους αυτής της εγγύησης.

Αυτή η εγγύηση ισχύει για τα όργανα:

  • Ενώ τα όργανα   παραμένουν στην κατοχή του αρχικού αγοραστή  το οποίο αποδεικνύεται με την απόδειξη αγοράς.
  • Αν οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως απαιτείται από την εταιρεία.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο εξοπλισμός χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από εκείνον που προορίζεται.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο κάτοχος δεν ακολούθησε τη συντήρηση και τις οδηγίες χρήσης.
  • Εάν ο εξοπλισμός έχει υποστεί κακή χρήση, κατάχρηση ή κάθε τροποποίηση  η οποία δεν έχει εγκριθεί από την Εταιρεία.

Τα όργανα τα οποία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στην “Pilates Organa” την χρονική διάρκεια της εγγύησης την ορίζει το υλικό κατασκευής του συγκεκριμένου εξαρτήματος του οργάνου και πιο συγκεκριμένα έχει ως εξής 

Εγγύηση απεριόριστης διάρκειας ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από (ΙΝΟΧ) ανοξείδωτο 304- 304L μέταλλο. 

Εγγύηση  δεκαπέντε ετών (15) για τα εξαρτήματα  οποία είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. 

Εγγύηση  πέντε ετών (5) για τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ξύλο η αλουμίνιο. 

Εγγύηση δύο ετών  (2) για τα ελατήρια.

Εγγύηση  ενός έτους (1) για τις ταπετσαρίες, ιμάντες, σχοινιά,  και ρόδες.


  • Stock: In Stock
6883 Προβολές
2,232.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,800.00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Καινοτόμος σχεδιασμός. Απόδοση ποιότητας. Προσιτή τιμή

Μπάρα ποδιών

Εξωτερική μπάρα ποδιών 5 θέσεων
διπλού κλειδώματος
με γρήγορη αλλαγή θέσεων.

Βάση Ελατηρίων

Πέντε ελατήρια κλιμακωτής αντίστασης και δυο επίπεδα για την αγκίστρωση των ελατηρίων. Με αυτόματα μεταφερόμενη βάση 6 θέσεων. Σε συνδυσμό με τη ρυθμιζόμενη μπάρα ποδιών δίνει τη δυνατότηα να είναι πλήρως εργονομικό για ασκούμενους με ύψος από 140 cm έως 210 cm.

Jumpboard

Το Jumpboard διευρύνει το ασκησιολόγιο στο Reformer σας.
Εκτός από το ότι επιτρέπει cardio exersices η ορθοπεδική πλατφόρμα του επιτρέπει ασφαλή άλματα ως αναφορά τους γοφούς τα γόνατα και τους αστραγάλους.
Το Jumpboard δίνει την δυνατότητα μιας βιομηχανικά ακριβής όρθιας θέσης ενώ ο ασκούμενος είναι ξαπλωμένος στο Reformer.

Ρυθμιζόμενο μαξιλάρι

Ρυθμιζόμενο μαξιλάρι υποστήριξης κεφαλιού 3 θέσεων

Oμωστατήρες

Τα ανατομικά στηρίγματα των ώμων του reformer είναι σχεδιασμένα με ένα σύστημα ασφαλές και σταθερό τέτοιο ωστε μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν γρήγορα και εύκολα.

Box

Το Box διευρύνει το ασκησιολογιο του Reformer. Το ορθοπεδικό μαξιλάρι με επένδυση φέρνει άνεση σε μια σειρά από καθισμένες, ύπτια και επιρρεπείς ασκήσεις.

Αναβάθμιση Τower kit

Αναβαθμίστε το El Reformer σε El Reformer Tower.
Το Tower Kit δημιουργεί ένα σύστημα Pilates Reformer Tower που εξοικονομεί χώρο, το οποίο παρέχει το 95% του ασησιολογίου του Trapeze, καθώς και την δυνατότητα δημιουργικου σχεδιασμού ως προς το ασκησιολόγιο σε συνδυασμό με την κινούμενη πλατφόρμα.Νέες επιλογές άσκησης για αύξηση της αντοχής, της σταθερότητας του πυρήνα, της ευελιξίας και της ισορροπίας, χωρίς επιπλέον χώρο για τον εξοπλισμό σας!
Άσκησεις με ασφάλεια με το πιο σταθερό και ασφαλές Τower στην αγορά. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για σταθερότητα, το σύστημα προσάρτησης στο πλαίσιο του reformer εγγυάται την διατήρηση της στοιβαρότητας του reformer.
Το Tower Kit περιλαμβάνει:
Mat βοηθητική πλατφόρμα διάστάσεων 130cm X 61cm
●Πύργος Inox round profil polished 38mm διάστάσεων υψος* 180cm X πλάτος 71cm
*Το ύψος τουTower αλλάζει αναλόγως με το ύψος του reformer.
●Βάσεις στερέωσης Inox ηλεκτροστατικά βαμμένες
●Push Through Bar, Roll Down Bar
●Ελατήρια 2 τεμάχια κιτρινα Roll Down Bar, 2 τεμάχια πράσινα Push Through Bar,*2 τεμάχια γαλάζια μακρυά πόδια.
●Ιμάντας ασφαλείας
●1 Ζευγάρι λαβές ποδιών Y-loop

Ταπετσαρίες

Επιλέξτε χρώμα ταπετσαρίας
Ανθεκτική - Αντιμυκητιακή - Αντικαβακτηριδιακή
Pilates Commercial Reformer Tower Pilates Commercial Reformer Tower
Tower
Pilates Commercial Reformer Tower.Κλασικός σχεδιασμός.Μεγάλη δυνατότητα ρυθμίσεων. Το Pilates Commercial Reformer είναι ένα κρεβάτι Pilates ..
3,100.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,500.00€
Το Pilates Trapeze Pop Reformer παρέχει μια παραδοσιακή εμπειρία Pilates, σύγχρονη χειροτεχνία, εξυπηρέτηση πελατών και έγκαιρη παράδοση. Είναι ένα κρ..
2,480.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,000.00€
Physio SL FT BAR Reformer Physio SL FT BAR Reformer
Physio
Το Physio SL FT Bar (Sliding Footbar) Reformer, η πρόταση μας για το Clinical Pilates. Με μεγάλη δυνατότητα παραμετροποιήσης το Physio SL FT Bar Refor..
2,728.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,200.00€
Wall unit round profil..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
C.P. 50 High Pilates Reformer C.P. 50 High Pilates Reformer
Space Saving
Ανακλινόμενο Pilates Reformer Ιδανικό Reformer για εξοικονόμηση χώρου Κινούμενη πλατφόρμα με απαλή κίνηση σε 4 ρόδες πολυουρεθάνηςΠλ..
1,488.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,200.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
682.00€
Χωρίς ΦΠΑ:550.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
930.00€
Χωρίς ΦΠΑ:750.00€
Το Springboard είναι ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση χώρου. Προσαρμόζεται στον τοίχο και για αυτό δεν καταλαμβάνει χώρο. Επίσης διευρύνει το ασκησιολ..
496.00€
Χωρίς ΦΠΑ:400.00€
Pilates Πτυσσόμενο Wall Tower Pilates Πτυσσόμενο Wall Tower
Νέο Tower
To Pilates Wall Tower η Pilates Wall Unit είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο όργανο και πιο ευεργετικό όργανο στην μέθοδο pilates το οποίο γυμνάζει όλο..
1,116.00€
Χωρίς ΦΠΑ:900.00€
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο
Νέο Space Saving
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο  Εξοικονόμηση χώρου για studios pilates, γυμναστήρια, σχολές yoga, pilates home studio με καινοτόμες λύσ..
1,984.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,600.00€
Wunda Chair σημαίνει «καρέκλα θαύμα» και είναι ιδανική επιλογή για στούντιο και γυμναστήρια. Είναι αγαπημένο όργανο σε ομαδικά μαθήματα προσφέροντας μ..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Η βάση της Wunda Chair είναι κατασκευασμένη από ξύλο θαλάσσης σημύδα, με ενιαίο σκελετό που την κάνει σταθερή και με αντοχή στις πιέσεις. Το πεντάλ το..
806.00€
Χωρίς ΦΠΑ:650.00€
Commercial Ladder Barrel..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Pop Ladder Barrel..
744.00€
Χωρίς ΦΠΑ:600.00€
Medium Pilates Box..
124.00€
Χωρίς ΦΠΑ:100.00€