Pilates Equipment Plus

artaction logo

Η Αrtaction pilates η μoναδική ελληνική εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής των οργάνων της μεθόδου Pilates ,διοργανώνει και σας υποδέχεται στο σεμινάριο

Pilates Equipment Plus* 

mat pilatesweb

*Τα σεμινάρια Pilates Equipment Plus, που διοργανώνει η Αrtaction pilates ,σας δίνουν την δυνατότητα να αποκτήσετε τα όργανα pilates, και να εκπαιδευτείτε σε αυτά σε μοναδική τιμή.

Επικοινωνία
www.pilatesorgana.gr
Πολίτης Λουκάς 210 8644977 & 6945 441959
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. & This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και λεπτομέρεια χρειάζεστε.
Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ PILATES EQUIPMENT PLUS* ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ  ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ :  

POP Reformer και σεμινάριο Reformer level 1
μόνο 880 ευρώ 
(800 ευρώ Reformer + 80 ευρώ το σεμινάριο)
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Training Line Tower και σεμινάριο Tower level 1
μόνο 680 ευρώ 
(600 ευρώ pilates Tower + 80 ευρώ το σεμινάριο)
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Easy Line Wunda Chair και σεμινάριο Wunda Chair level 1
μόνο 730 ευρώ 
(650 ευρώ Wunda Chair + 80 ευρώ το σεμινάριο)
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

PU Spine Corrector και σεμινάριο Spine Corrector level 1
μόνο 280 ευρώ 
(200 ευρώ PU Spine Corrector + 80 ευρώ το σεμινάριο)
 ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Οι τιμές που αναγράφονται στα σεμινάρια αφορούν το άθροισμα του κόστους του οργάνου και του κόστους του σεμιναρίου. Μεμονωμένα μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο το σεμινάριο το κόστος του οποίου είναι 80 ευρώ + φπα.
Στις τιμές που αναγράφονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α


Τα σεμινάρια διαρκούν 8 ώρες και διδάσκεστε :
 Εφαρμογή βασικών αρχών του Pilates στα όργανα.
 Ασκησιολόγιο με παραλλαγές βάση του επιπέδου της φυσικής κατάστασης και των φυσιολογικών αναγκών των ασκούμενων.
 Ασφάλεια και ορθή χρήση του οργάνου.
 Χρήση μικρών φορητών οργάνων και βοηθητικών μέσων στα όργανα
 Δομή μαθήματος.
 Διδακτικές τεχνικές σε group και personal.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε:
 Φοιτητές ΤΕΦΑΑ
 Απόφοιτους ΤΕΦΑΑ
 Απόφοιτους Ιδιωτικών Σχολών Fitness
 Φυσικοθεραπευτές
 Χορευτές
 Και σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο ανθρώπινο σώμα και την κίνηση.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στον χώρο του ART action pilates for all στην οδό Μάντικα Χρήστου στην Ραφήνα, Κυριακή από τις 9:00πμ έως τις 16:00μμ.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 άτομα
Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί έντυπο υλικό και βεβαίωση συμμετοχής.

Με την αποπληρωμή εκδίδεται απόδειξη ή τιμολόγιο.

Η συμμετοχή οριστικοποιείται με την κατάθεση των προαναφερθέντων ποσών σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:
Eurobank IBAN NUMBER: GR 5002601110000230100957796   
ALPHA BANK IBAN NUMBER: GR 57 0140 9700 9700 0210 1063 681

Δικαιούχος: Πολίτης Λουκάς

REFORMER

pilates equipmentweb

To Reformer είναι το πιο δημοφιλές όργανο του εξοπλισμού και μία από τις πρωτότυπες εφευρέσεις του Joseph Pilates . O Joseph Pilates πίστευε ότι εκτελώντας την άσκηση σε οριζόντιο επίπεδο ήταν σημαντικό για την ανακούφιση από την αρθροιστική κόπωση και την πίεση στις αρθρώσεις και βοηθούσε την ευθυγράμμιση του σώματος πριν από την προσθήκη επιπλέον βαρυτικών δυνάμεων στο κεντρικό άξονα, το οποίο συμβαίνει σε όρθια , καθιστή ή γονατιστή θέση.
Το Reformer αποτελείται από ένα ξύλινο ή μεταλλικό ορθογώνιο σκελετό, ένα συνδυασμό ελατηρίων, τροχαλίες, ιμάντες και μία συρόμενη πλατφόρμα και αποτελεί ένα εξαιρετικά πολύτιμο και χρήσιμο όργανο του εξοπλισμού της μεθόδου Pilates. Ο Joseph Pilates δημιούργησε περίπου 100 ασκήσεις για το Reformer, περισσότερες ασκήσεις από όσες είχε σχεδιάσει για οποιοδήποτε άλλο όργανο του εξοπλισμού Pilates.

PILATES TOWER

pilates tower

Το Pilates Tower είναι μια απλoύστερη έκδοχή της Cadillac και είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές όργανο pilates.
Aπαρτίζεται από μια κάθετη μονάδα που στερεώνεται στον τοίχo και στο πάτωμα, χρησιμοποιεί μια ποικιλία παρελκομένων εξαρτημάτων που είναι η roll-down bar , η push-through bar, και τα ελατήρια ποδιών.
Πολλές από τις ασκήσεις του reformer μπορούν να γίνουν στο Pilates Tower με μικρές παραλλαγές. Το ασκησιολόγιο του Pilates Tower επιτυγχάνει σταθεροποίηση και ενδυνάμωση της σπονδυλικής στήλης και είναι μια πολύ καλή επιλογή για την αποφόρτιση και ενδυνάμωση της σπονδυλικής στήλης. Είναι πολύ ευεργετικό τόσο για τους αρχάριους όσο και για τους προχωρημένους ασκούμενους.

 

WUNDA CHAIR

pilates wunda chair

H Wunda Chair είναι άλλο ένα όργανο που σχεδίασε ο Joseph Pilates, μικρό και ευέλικτο το οποίο συναντούμε στα περισσότερα studios pilates.
Bασικά αποτελείτε απο ένα κουτί στο οποίο εσωτερικά στην μια πλευρά στερεώνονται δύο πεντάλ, τα οποία λειτουργούν ανεξάρτητα αλλά και ενωμένα σαν ένα, αν και η Wunda Chair είναι απλή στον σχεδιασμό υπάρχουν εκπληκτικά πολλές ασκήσεις που μπορουν να εκτελεστούν.
Η ευελιξία της και το πλούσιο ασκησιολόγιο της την κάνουν ιδανική για να προσφέρετε πρόκληση στους πελάτες σας.
Ενας μεγάλος αριθμός ασκήσεων στην Wunda Chair γίνονται σε καθιστή θέση στοιχείο που την κάνει ιδανική για έγγυους ηλικιωμένους και ατομα σε αποκατάσταση.

 

SPINE CORRECTOR

spine corrector

Το Spine Corrector είναι ένα εκπληκτικό όργανο αποθεραπείας-διάτασης, ενδυνάμωσης και αναμόρφωσης της σπονδυλικής στήλης και γι αυτό τον λόγο ονομάστηκε «διορθωτής της σπονδυλικής στήλης».
Η ιδιομορφία του είναι πως ο ασκούμενος είναι ξαπλωμένος με την πλάτη επάνω στην καμπύλη και έτσι γίνεται η διάταση της. Σε αυτή την ανάποδη θέση τα πόδια ανυψώνονται και εκτελείτε ασκήσεις για ενδυνάμωση των ποδιών αλλά και των κοιλιακών σας, αφού χρειάζεστε την απαραίτητη ισορροπία. Ανάλογα με την ελαστικότητα της πλάτης του μαθητή, ο δάσκαλος προσαρμόζει επάνω στην βάση την επιθυμητή καμπύλη. Ασκήσεις για τα χέρια προτείνονται για ξεκούραση και διάταση ενώ το ποικίλο ασκησιολόγιο του το καθιστά χρησιμότατο εργαλείο στα χεριά ενός δάσκαλου με θεραπευτική προσέγγιση στην μέθοδο Pilates.