Base Pilates Training

Η ARTaction καινοτομεί ξανά και σχεδίασε τον νέο επαγγελματικό κύκλο εκπαίδευσης ARTaction Base Pilates.
Ένας κύκλος εκπαίδευσης ο οποίος θα είναι δομημένος σε ενότητες. Θα διδαχθείτε το ασκησιολόγιο που εκτελείται στο έδαφος, γνωστό ως mat work, καθώς και στα βασικά όργανα που χρησιμοποιούνται στη μέθοδο, γνωστά με τα ονόματα που ο κατασκευαστής τους Joseph Pilates έδωσε, Universal Reformer, Wunda Chair, Cadillac, High Barrel, Spine Corrector.

artaction pilates

Έναρξη εκπαιδευτικών κύκλων με το γνωστό σε όλους

Reformer, Level 1 - Κρεβάτι, επίπεδο 1

...με απλά λόγια, τι θα κερδίσετε από αυτό το σεμινάριο!

 •   θα γνωρίσετε το πιο φημισμένο όργανο της μεθόδου Pilates.
 •   θα διδαχτείτε το βασικό του ασκησιολόγιο.
 •   θα δουλέψετε ασκήσεις με κουτί και με λουριά.
 •   θα μάθετε ασκήσεις για πόδια, χέρια, κοιλιακούς χρησιμοποιώντας το όργανο.
 •   θα μάθετε παραλλαγές για μυοσκελετικά.
 •   θα μάθετε καινούργιες ασκήσεις για ενδυνάμωση.
 •   την επόμενη μέρα είστε έτοιμοι να διδάξετε.
 •   θα μπορείτε να αναλάβετε ομαδικά τμήματα σε χώρους άσκησης.
 •   θα μπείτε δυναμικά στον χώρο της πιο διαδεδομένης μεθόδου.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ARTaction Base Pilates είναι επαγγελματικό και δομημένο για να εμπλουτίσει τις γνώσεις των επαγγελματιών δασκάλων. Έχει απλή και αποτελεσματική εφαρμογή και είναι η καλύτερη επιλογή για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να έχουν την πρώτη τους επαφή με την διδασκαλία της μεθόδου Pilates και να εφοδιαστούνε με καλές βάσεις.

Πως θα επιλέξω;

Κάθε ενότητα είναι αυτόνομη και ανεξάρτητη. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε όποια σας ενδιαφέρει για να εμβαθύνετε στην τεχνική, την πρακτική και την διδασκαλία του αντίστοιχου ασκησιολογίου.

Πόσο διαρκούν;

Κάθε ενότητα θα ολοκληρώνεται σε προκαθορισμένα Σαββατοκύριακα τα οποία θα ανακοινώνονται. Έτσι θα μπορείτε να κλείνετε έγκαιρα την θέση σας συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής. (π.χ. η πρώτη ενότητα που θα πραγματοποιηθεί αφορά το ασκησιολόγιο του Universal Reformer και θα ολοκληρωθεί σε ένα Σαββατοκύριακο).

Αριθμός συμμετεχόντων

Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τους 20 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Χρόνος διεξαγωγής

Η πρώτη ενότητα για το ασκησιολόγιο του Universal Reformer θα ολοκληρωθεί σε ένα Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά: Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 , καθημερινά 09:30 – 18:00
*Ενημερωθείτε για τα προγραμματισμένα σεμινάρια του 2015 στην τελευταία σελίδα.

Βεβαίωση παρακολούθησης

Στους συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος θα δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης από την εταιρεία ARTaction και την εισηγήτρια master trainer Χριστίνα Πολύζου.

Τόπος διεξαγωγής

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα ανακοινωθεί.

Σε μας η επαγγελματική σας καριέρα είναι προσωπική μας υπόθεση

Πως κλείνω θέση

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Γι αυτό όταν αποφασίσετε ποιο ή ποια σεμινάρια σας ενδιαφέρουν να συμμετέχετε επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο Κο Πολίτη Λουκά στα παρακάτω τηλέφωνα, 6945 441959, 210 8644977.
Το κόστος κάθε διήμερου σεμιναρίου είναι 200 ευρώ +ΦΠΑ και για να κατοχυρώσετε την θέση σας προκαταβάλετε 80 ευρώ καταθέτοντας ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ στον παρακάτω λογαριασμό και αναφέροντας το όνομα του σεμιναρίου. π.χ. Reformer L1
Eurobank: 0026-0111-23-0100957796 στο όνομα Πολίτης Λουκάς
Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε web banking:
Eurobank IBANNUMBER GR 5002601110000230100957796
στο όνομα Πολίτης Λουκάς
Παρακαλείστε να κρατήστε το απόκομμα της τράπεζας ή της ηλεκτρονικής κατάθεσης ως αποδεικτικό και να το προσκομίσετε κατά την προσέλευση σας στον χώρο του σεμιναρίου.

Early Bird

Κερδίστε από την έγκυρη δήλωση συμμετοχής σας. Καταθέτοντας την προκαταβολή του σεμιναρίου μέχρι και την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου το κόστος ανέρχεται στα 150 ευρώ +ΦΠΑ!

Ακυρώσεις

Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να παρακολουθήστε το σεμινάριο που έχετε επιλέξει η προκαταβολή σας δεν επιστρέφεται.

Επικοινωνία

Θέλοντας να είμαστε πάντα κοντά στις ανάγκες των επαγγελματιών δασκάλων για την συνεχόμενη εκπαίδευση, σας προτρέπουμε να μας στείλετε με mail στο artactionpilatesorgana.gr τα σεμινάρια που επιθυμείτε να παρακολουθήστε. Εάν δεν υπάρχει στην λίστα των σεμιναρίων που θα βρείτε παρακάτω, μην διστάσετε να γράψετε την πρόταση σας.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και λεπτομέρεια χρειάζεστε. Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας. Κος Πολίτης Λουκάς 6945 441959, 210 8644977.

 

Ατζέντα Σεμιναρίων 2016 - 2017

 •   Reformer L1 / Κρεβάτι Επίπεδο 1     TBA     TBA
 •   Wunda Chair L1 / Καρέκλα Επίπεδο 1      TBA   TBA
 •   Mat Work L3 / Έδαφος επίπεδο προχωρημένο 3       TBA     TBA
 •   Reformer L2 / Κρεβάτι Επίπεδο 2      TBA   TBA
 •   Ειδικές Μυοσκελετικές Παθήσεις      TBA    TBA
 •   Tower L1 / Πύργος ελατήρια επίπεδο 1      TBA   TBA
 •   Reformer L1 / Κρεβάτι επίπεδο 1     TBA     TBA
 •   Μικρά Όργανα      TBA   TBA

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Mat Work L1 – Ασκήσεις Εδάφους επίπεδο 1

Βασικές ασκήσεις εδάφους που θα μάθετε την βασική τεχνική και τις πρώτες ασκήσεις της μεθόδου.

Mat Work L2 – Ασκήσεις Εδάφους επίπεδο 2

Ασκήσεις στο έδαφος που αφορούν το μεσαίο επίπεδο και είναι φυσική συνέχεια του πρώτου βασικού επιπέδου.

Mat Work L3 – Ασκήσεις Εδάφους επίπεδο 3

Προχωρημένες ασκήσεις εδάφους που μαθαίνετε για ποικιλία στο ασκησιολόγιο σας και για μεγαλύτερη πρόκληση στο σώμα των ασκουμένων.

Reformer L1 – Κρεβάτι επίπεδο 1

Το γνωστό «κρεβάτι» της μεθόδου είναι το πιο βασικό όργανο. Θα διδαχτείτε βασικές ασκήσεις ποδιών σε ύπτια θέση, ασκήσεις χεριών με τα λουριά και ασκήσεις για την πλάτη και τον κορμό.

Reformer L2 – Κρεβάτι επίπεδο 2

Ασκήσεις μεσαίου επιπέδου για το πιο γνωστό όργανο της μεθόδου. Θα διδαχτείτε κινήσεις που εξασκούν την σταθερότητας του κέντρου, των κοιλιακών, της πλάτης και θα χρησιμοποιήσετε λουριά στα πόδια για εντονότερη ενεργοποίηση των ποδιών.

Reformer L3 – Κρεβάτι επίπεδο 3

Το «κρεβάτι» έχει απεριόριστες δυνατότητες σε προχωρημένα επίπεδα, με ασκήσεις που απαιτούν δεξιοτεχνία και καλό έλεγχο του σώματος. Σε αυτόν τον κύκλο θα διδαχτείτε ασκήσεις σε όλες τις θέσεις και σε όρθια θέση.

Cadillac or Tower L1 – Πύργος επίπεδο 1

Βασικές ασκήσεις σε ένα όργανο που δουλεύει εξαιρετικά την πλάτη και την συνειδητοποίηση της σωστής στάσης της.

Cadillac or Tower L2 – Πύργος επίπεδο 2

Προχωρημένες ασκήσεις που συνδυάζουν τις ασκήσεις του εδάφους σε συνεχόμενη ροή. Απαιτούν αρμονία και καλή χρήση των αναπνοών για την οργανική τους εκτέλεση.

Springs for Arms+Legs

Ασκήσεις που αφορούν τα πόδια και τα χέρια - πλάτη και εκτελούνται με την βοήθεια των ελατηρίων από το Wall Unit, ένα όργανο πολύ εύκολο να προσαρμοστεί σε μικρούς χώρους.

Wunda Chair L1 – Καρέκλα επίπεδο 1

Η «καρέκλα θαύμα» είναι ένα μικρό όργανο της μεθόδου. Οι κινήσεις που θα διδαχτείτε σε αυτήν θα βελτιώσουν την σωστή στάση του σώματος, της πλάτης, θα αυξήσουν την δύναμη του κορμού, των χεριών και των κοιλιακών.

Wunda Chair L2 – Καρέκλα επίπεδο 2

Προχωρημένο ασκησιολόγιο στην «καρέκλα θαύμα» με ακροβατικές ασκήσεις που απαιτούν μυϊκή δύναμη και εφαρμογή της βασική τεχνικής για την σωστή και αρμονική εκτέλεση.

Μικρά Όργανα

Χρησιμοποιώντας μικρά και εύχρηστα όργανα όπως η μικρή μπάλα, το δαχτυλίδι και το ρολό θα προσφέρετε στα μαθήματα σας μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στο ασκησιολόγιο του εδάφους. Οι ασκήσεις με ατ μικρά όργανα προσφέρουν σταθεροποίηση του κορμού και απαιτούν μεγαλύτερη εξάσκηση στην βασική τεχνική της μεθόδου. Ιδανικό για προγράμματα σε αίθουσα, για ομαδικά μαθήματα, για διασκέδαση και ποικιλία στους μαθητές σας.

Stretching

Ένα μάθημα που περιλαμβάνει μεγάλο ποσοστό διατατικών ασκήσεων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με το μάθημα της μεθόδου Pilates.

Ladder Barrel

Ασκήσεις που αυξάνουν την ελαστικότητα του κορμού αλλά προσφέρουν και μυϊκή ενδυνάμωση. Γίνονται σε όρθια ή ξαπλωμένη θέση.

Spine Corrector

Ασκήσεις που δουλεύουν τα πόδια και τους χαμηλούς κοιλιακούς σε συνεργασία με την ενεργοποίηση του κέντρου. Προσφέρουν ελαστικότητα και ενδυνάμωση στους μύες των ποδιών.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας μπορείτε να εγγραφείτε η να επικοινωνήσετε στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ARTaction έχουν δημιουργηθεί από την master trainer Χριστίνα Πολύζου και τους συνεργάτες μας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο της μεθόδου Pilates περισσότερο από 24 έτη. Προσπάθεια όλων μας είναι η καταξίωση του επαγγέλματος του δασκάλου της μεθόδου Pilates στην Ελλάδα, η σωστή εκπαιδευτική κατάρτιση όσων ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την μέθοδο, ο επαγγελματισμός και η συλλογική δράση των επαγγελματιών προς όφελος των ανθρώπων που χρειάζονται τις υπηρεσίες μας.

Βιογραφικό σημείωμα
christina-bioΗ Χριστίνα Πολύζου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και σπούδασε χορό στην Αθήνα στην Ανώτερη Επαγγελματική σχολή της Άννας Πέτροβα. Ταυτόχρονα διδάχτηκε το σύστημα της Βασιλικής Ακαδημίας χορού του Λονδίνου (R.A.D.) της οποία είναι μέλος. Αποφοιτώντας δίδαξε σε παιδιά και ενήλικες κλασσικό και μοντέρνο χορό και χόρεψε σε επαγγελματικές ομάδες σύγχρονου χορού στην Αθήνα.
Την ίδια εποχή γνωρίζει, ασχολείται, εκπαιδεύεται και εμβαθύνει στην μέθοδο Pilates με την Jenny Colebourne. Παράλληλα με τις σπουδές αυτές, ασχολήθηκε με την παιδεία του σώματος αλλά και του πνεύματος, με πολλά εναλλακτικά είδη άσκηση όπως η γιόγκα, ο διαλογισμός, η χοροθεραπεία, το body mind centering (B.M.C), κ.α.

Είναι η δημιουργός του πρώτου στούντιο Pilates στην Θεσσαλονίκη και την Βόρειο Ελλάδα και του ARTactionPilates Training Program. Ένα σύστημα εκγύμνασης βασισμένο στις αρχές της μεθόδου Pilates και εμπλουτισμένο με την κατανόηση της τρισυπόστατης εικόνας του ανθρώπου, mind-body-spirit, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε μεγάλη γκάμα ανθρώπων να γυμνάζονται, να ανακουφίζονται από πόνους και να εκπαιδεύονται. Σε κάθε μάθημα χρησιμοποιούνται στοιχεία που απαιτεί το σώμα, η αντίληψη για την κίνηση και ο ψυχισμός του ανθρώπου για να ωφελείται και να εξελίσσεται μέσα από την άσκηση.

Η Χριστίνα Πολύζου είναι ιδρυτικό μέλος του σωματείου και η ίδια μέλος του ΔΣ από την έναρξη του.
Από τον Φεβρουάριο του 2013 εκλέχθηκε στην θέση του προέδρου.

8eoni1
8eoni3
Anastasia
Anastasia1
Georgia
Klea
Micel
Micel1
Tania
Xristina