ESHOP ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Pilates Commercial Ladder Barrel

Pilates Commercial Ladder Barrel
Pilates Commercial Ladder Barrel
Pilates Commercial Ladder Barrel
Pilates Commercial Ladder Barrel
Pilates Commercial Ladder Barrel

Pilates Commercial Ladder Barrel

Το Ladder Barrel της Pilates For All αποτελεί ιδανική πρόκληση για τη σταθεροποίηση και ενδυνάμωση του πυρήνα, ιδανική για λάτρεις του Pilates όλων των επιπέδων. Η επιφάνεια του είναι σχεδιασμένη για άνετες και αποτελεσματικές ασκήσεις διατάσεων και ενδυνάμωσης, ενώ η ξύλινη σκάλα προσφέρει ευελιξία για ποικιλία ασκήσεων και προσαρμογές για διαφορετικούς χρήστες.

Χαρακτηριστικά του Ladder Barrel

1. Ιδανική Επιφάνεια για Ασκήσεις: Η επιφάνεια του Ladder Barrel είναι κατάλληλη για εκτελέσεις ασκήσεων διατάσεων και ενδυνάμωσης.
2. Ξύλινη Σκάλα: Η ξύλινη σκάλα παρέχει ευελιξία και υποστήριξη, επιτρέποντας την προσαρμογή σε διάφορες ασκήσεις.
3. Ρυθμιζόμενη Βάση: Η ρυθμιζόμενη βάση προσαρμόζεται σε διαφορετικούς σωματότυπους, εξασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια κατά την προπόνηση.

Οφέλη του Ladder Barrel για την Προπόνηση Pilates

Το Ladder Barrel είναι ιδανικό για έντονη προπόνηση του πυρήνα και θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την ευλυγισία και την κινητικότητα σας. Αποτελεί εξαιρετικό εργαλείο για την βελτίωση της σταθεροποίησης του πυρήνα, ενδυνάμωσης και διατάσεων, καθιστώντας την προπόνηση Pilates πιο αποδοτική και αποτελεσματική.

Ανακαλύψτε τη Διαφορά με το Ladder Barrel της Pilates For All

Ανακαλύψτε τη διαφορά στην προπόνηση με το Ladder Barrel της Pilates For All και απολαύστε τα οφέλη της ενισχυμένης φυσικής κατάστασης. Ενσωματώστε το στην καθημερινή σας ρουτίνα και δείτε τα αποτελέσματα σε ευλυγισία, σταθερότητα και ενδυνάμωση του πυρήνα.

LADDER BARREL

Το Ladder Barrel είναι κατασκευασμένο από PLYWOOD (Κ/Π θαλάσσης) Σημύδα και Οξυά, βαμμένο με διαφανές βερνίκι.
Είναι κατασκευασμένο ώστε να είναι στιβαρό σταθερό άκαμπτο χωρίς χαλαρώσεις στις ενώσεις και ενοχλητικούς θορύβους.
Έξι σκαλοπάτια σκάλας επιτρέπουν διαφορετικούς βαθμούς δύναμης και ευλυγισίας

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ LADDER

● Ύψος: 105cm
● Πλάτος: 62cm
● Mήκος: 120cm

BARREL

Η ρυθμιζόμενη συρόμενη βάση μεταβάλλει την απόσταση μεταξύ της σκάλας και του barrel, επιτρέποντας την προσαρμογή ανάλογα με τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά του χρήστη.
Το Barell είναι επενδυμένα εξωτερικά με δερματίνη σε εννέα (9) βασικά χρώματα και εσωτερικά με εξαιρετικό πυκνό αφρό για βέλτιστη άνεση και ιδιοδεκτική ανατροφοδότηση.

LEG SUPPORT

Leg support είναι αφαιρούμενο για να το αφαιρείτε κατά περίπτωση στις ασκήσεις και είναι επενδυμένα εξωτερικά με δερματίνη σε εννέα (9) βασικά χρώματα και εσωτερικά με εξαιρετικό πυκνό αφρό για βέλτιστη άνεση και ιδιοδεκτική ανατροφοδότηση.

H “Pilates Organa” εγγυάται ότι όλα τα νέα όργανα είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα στην εργασία και τα υλικά. Αυτή η εγγύηση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου της αρχικής αγοράς. Υποχρεούται δε στην επισκευή ή αντικατάσταση  τμημάτων σύμφωνα με τους όρους αυτής της εγγύησης.

Αυτή η εγγύηση ισχύει για τα όργανα:

  • Ενώ τα όργανα   παραμένουν στην κατοχή του αρχικού αγοραστή  το οποίο αποδεικνύεται με την απόδειξη αγοράς.
  • Αν οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως απαιτείται από την εταιρεία.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο εξοπλισμός χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από εκείνον που προορίζεται.
  • Αυτή η εγγύηση θα είναι άκυρη εάν ο κάτοχος δεν ακολούθησε τη συντήρηση και τις οδηγίες χρήσης.
  • Εάν ο εξοπλισμός έχει υποστεί κακή χρήση, κατάχρηση ή κάθε τροποποίηση  η οποία δεν έχει εγκριθεί από την Εταιρεία.

Τα όργανα τα οποία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στην “Pilates Organa” την χρονική διάρκεια της εγγύησης την ορίζει το υλικό κατασκευής του συγκεκριμένου εξαρτήματος του οργάνου και πιο συγκεκριμένα έχει ως εξής 

Εγγύηση απεριόριστης διάρκειας ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από (ΙΝΟΧ) ανοξείδωτο 304- 304L μέταλλο. 

Εγγύηση  δεκαπέντε ετών (15) για τα εξαρτήματα  οποία είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. 

Εγγύηση  πέντε ετών (5) για τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ξύλο η αλουμίνιο. 

Εγγύηση δύο ετών  (2) για τα ελατήρια.

Εγγύηση  ενός έτους (1) για τις ταπετσαρίες, ιμάντες, σχοινιά,  και ρόδες.


  • Stock: In Stock
2933 Προβολές
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 700.00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Pilates Commercial Reformer Tower Pilates Commercial Reformer Tower
Tower
Pilates Commercial Reformer Tower.Κλασικός σχεδιασμός.Μεγάλη δυνατότητα ρυθμίσεων. Το Pilates Commercial Reformer είναι ένα κρεβάτι Pilates ..
3,100.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,500.00€
Η καρέκλα Wunda από την Pilates For All είναι ένα πολυλειτουργικό μηχάνημα Pilates που μπορεί να προσαρμοστεί για να εργάζεται τις περισσότερες μυϊκές..
868.00€
Χωρίς ΦΠΑ:700.00€
Το Pop Ladder Barrel της Pilates For All αποτελεί ιδανική πρόκληση για τη σταθεροποίηση και ενδυνάμωση του πυρήνα, ιδανική για λάτρεις του Pilates..
744.00€
Χωρίς ΦΠΑ:600.00€
C.P. 50 High Pilates Reformer C.P. 50 High Pilates Reformer
Space Saving
Ανακλινόμενο Pilates Reformer Ιδανικό Reformer για εξοικονόμηση χώρου Κινούμενη πλατφόρμα με απαλή κίνηση σε 4 ρόδες πολυουρεθάνηςΠλ..
1,488.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,200.00€
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο
Νέο Space Saving
Pilates Reformer & Tower Πτυσσόμενο  Εξοικονόμηση χώρου για studios pilates, γυμναστήρια, σχολές yoga, pilates home studio με καινοτόμες λύσ..
1,984.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,600.00€